Manscirkel

Denna manscirkel vänder sig till dig som har en längtan efter att känna en större tillfredsställelse och glädje i ditt liv. Den vänder sig till dig som börjar ifrågasätta din livssituation eller kanske redan har förstått att det måste finnas ett annat sätt att ta sig an livet. Den vänder sig till dig som känner nyfikenhet att utforska nya synsätt och nu är redo att själv göra förändringar som kan hjälpa dig att lösa upp de motstånd som livet envist fortsätter att låta dig uppleva.

Denna cirkel är ett forum där män träffas för att utforska det inre av oss själva. Utifrån verkliga situationer och egna erfarenheter iakttar vi de processer som pågår i och omkring oss, vi ser vad detta gör med våra tankar och känslor och hur det påverkar våra beteenden och yttre upplevelser.

Hur kan du, likt en framgångsrik idrottsman, använda tankens kraft på ett konstruktivt sätt för att låta dina fokuserade tankar skapa den verklighet som du vill uppleva? 

Kan dom – kan du!

Intuition och känsla. Du kommer att förstå och förstärka ditt eget inre vägledningssystem, som hjälper och guidar dig att fatta beslut som blir rätt för just dig.

Du kommer ge dig in i en läkande och utvecklande personlig process där du väcker upp och förstärker din egen inre kunskap. Manscirkeln kommer att erbjuda dig redskap för att hantera situationer i vardagen; i familjen, bland vänner och på jobbet. Kunskapen kommer att stärka din självkänsla, kärleken till dig själv, vilket är grunden till en inre trygghet och harmoniska relationer.

Det är min övertygelse att många av oss bara lever en bråkdel av vår potential. Genom att öppna upp för din inre vägledning och din inre kunskap tar du ett stadigt tag i rodret. I din fulla kraft kommer du medvetet kunna maximera välbefinnandet i alla dina inre och yttre upplevelser.

Det är aldrig för sent att ansluta till Manscirkeln

den har ingen början, den har inget slut. 

Manscirkel - Kursdatum

Vi träffas en torsdagkväll i månaden mellan kl. 19.00-21.00.

  • Torsdag 6 april
  • Torsdag 11 maj
  • Torsdag 8 juni
  • Torsdag 7 september
  • Torsdag 5 oktober
  • Torsdag 2 november
  • Torsdag 14 december

Investering: 200 kr i direkt bidrag till den fortsatta utbyggnaden av kurscentret.

Plats: Henån, Orust, följ länken för vägbeskrivning

Låter allt detta som en spännande resa är du välkommen att kontakta mig på mobil 0730-292397 eller via nedan formulär. Är det första gången du skall vara med ber jag dig använda nedan formulär. Vänligen anmäl dig till moig innan varje cirkel startar.

Jag ser fram emot att träffa dig i cirkeln!

Anmälan till Manscirkel

Alla fält * måste fyllas i.
Manscirkeln

eng

Healingresa till Peru 2018

Välkommen att resa med oss 28 april-12 maj!

Awakening the Shaman

Ny START Ettårig Shamanutbildning den 16-18 feb

Shamanska Trumresor

Healingcirklar 

Aktuella datum på kurscentret