Aktivitetsdag Avalon Healingcenter

Välkommen till en Aktivitetsdag på Avalon Healingcenter. Vår vision för kurscentret är expansion och växande, ett fortsatt skapande på kraftplatsen med sina höga, rena och harmoniserande energier. Vi har en önskan att kunna välkomna alla människor som finner vägen till oss. Det är med djup tacksamhet vi idag förvaltar denna vackra plats och vi välkomnar alla eldsjälar som önskar hjälpa oss förverkliga visionen, bidra på ett positivt sätt för att hjälpa andra människor och vår vackra Moder jord. 

I en tillåtande högvibrerande miljö sker de mest mirakulösa helanden av både sinne, kropp och själ. Vår önskan är att ge människor andrum, möjligheten att återfinna ro och njutning i att bara vara.


Aktivitetsdag på Avalon Healingcenter

Vi bjuder på frukt, dricka och lättare tilltugg. Vi avslutar dagen med en energiförstärkande ceremoni på kvällen kl. 18.30-ca 21.00. Ceremonin är öppen för alla men ni som varit med och arbetat under dagen är givetvis med utan kostnad. Utöver detta får ni även rabatt på våra kurser och utbildningar. Medverkan en aktivitetsdag 25% rabatt på kurshelg (3dgr), två aktivitetsdagar 50 % rabatt, tre aktivitetsdagar 75 %. Obs! Medtag egen lunch/middagskorg så har vi picknick tillsammans.

Tid: Vi startar kl. 9.00 och håller på fram till ca 17.00 då vi bryter för middag.

Aktivitetsdag år 2017
Lördag 16 sept

Aktivitetsdagar år 2018Lördag 7 juliLördag 18 aug och Lördag 15 sept

Nedan följer i stora drag vilka projekt som är aktuella för 2017 men det kan givetvis komma att ändra sig och anpassas beroende på er som kommer.

Om ni önskar delta vänligen fyll i formuläret längst ner eller ring/sms:a Pär på telefon: 0730-292397.


Aktuella projekt

Kurskök

Stentrappa till kursköket behöver komma på plats. Vi har platta chifferblock som vi kan hämta i skogen med hjälp av traktorn.

Kurstoalett

Kurstoaletten med dusch står på tur att påbörjas. Här återstår att sätta lite fler reglar sedan skall väggar, tak, golv, tätskikt, vatten, golvbrunn och avlopp på plats. Byggerfarenhet önskas.

Altan & trädgård

Altanen utanför kursköket ska färdigställas, ungefär hälften av golvytan återstår att lägga trall på. Vi ska sedan klura ut hur vi löser det med trappa och eventuellt räcke.

Nedanför altanen planerar vi att anlägga en liten trädgård, en plats för kursdeltagare att bara vara och njuta. Vi behöver röja och fylla på med jord och bygga sitt- och växtbänkar. Personer med kärlek till trädgård och jord under naglarna önskas.

Skogsarbete

Vi låter naturen vara så mycket vi kan men känner att vi skulle vilja göra en insats för att tre skogspartier ska bli mer tillgängliga för våra kursdeltagare.

  • Stig till Månberget: Här ska vi röja en liten stig upp till månberget, ca 150 meter. Vi lyfter undan grenar och gör en smal stig med röjsåg.
  • Trollberget och Ekstigen har väldigt mycket fallna grenar och träd och övervuxen sly. Dessa vackra platser skulle bli mer lättillgängliga och vackrare om de röjdes upp lite.  

Ängsstolpar

Vilt har rivit ner en del av stolparna och frosten har gjort att de står snett. Vi är tacksamma för hjälp även med detta. 

Ved

Ved till våra ceremonier ska kapas, klyvas och läggas till tork. 

Bygga ut kursrummet

Vi behöver bygga ut kursrummet och tänker att vi flyttar den fina timmerväggen in i det nuvarande förrådsutrymmet. Vi kommer behöva säkra upp med takstol och isolera väggar och tak.

Tipi

Förarbete inför resning av Tipin

Varmt välkomna!

Anmälan till Aktivitetsdag

Alla fält * måste fyllas i.
Aktivitetsdagen

eng

Healingresa till Peru 2018

Välkommen att resa med oss 28 april-12 maj!

Awakening the Shaman

Ny START Ettårig Shamanutbildning den 16-18 feb

Shamanska Trumresor

Healingcirklar 

Aktuella datum på kurscentret