Aktivitetsdag Avalon Healingcenter

Välkommen till en Aktivitetsdag på Avalon Healingcenter. Vår vision för kurscentret är expansion och växande, ett fortsatt skapande på kraftplatsen med sina höga, rena och harmoniserande energier. Vi har en önskan att kunna välkomna alla människor som finner vägen till oss. Det är med djup tacksamhet vi idag förvaltar denna vackra plats och vi välkomnar alla eldsjälar som önskar hjälpa oss förverkliga visionen, bidra på ett positivt sätt för att hjälpa andra människor och vår vackra Moder jord. 

I en tillåtande högvibrerande miljö sker de mest mirakulösa helanden av både sinne, kropp och själ. Vår önskan är att ge människor andrum, möjligheten att återfinna ro och njutning i att bara vara.

Under en aktivitetsdag kan vi behöva hjälp med trädgårdssysslor, byggeri, målning och annat. Allt anpassas efter din förmåga.


Aktivitetsdag på Avalon Healingcenter

Vi bjuder på frukt, dricka och lättare tilltugg. Vi avslutar dagen med en energiförstärkande Healingceremoni på kvällen kl. 18.30-ca 21.00. Ceremonin är öppen för alla men ni som varit med och arbetat under dagen är givetvis med utan kostnad. Utöver detta får ni även rabatt på våra kurser och utbildningar. Medverkan en aktivitetsdag ger 10 % rabatt på kurshelg (3dgr). Obs! Medtag egen lunch/middagskorg så har vi picknick tillsammans.

Tid: Vi startar kl. 9.00 och håller på fram till ca 17.00 då vi bryter för middag.

Aktivitetsdagar år 2021: Datum kommer senare 

Om ni önskar delta vänligen fyll i formuläret längst ner eller ring/sms:a på telefon: 0730-29 23 97 eller 073-552 82 32

Varmt välkomna!

Anmälan till Aktivitetsdag

Alla fält * måste fyllas i.