Aktivitetsdag Avalon Healingcenter

Välkommen till en Aktivitetsdag på Avalon Healingcenter. Vår vision för kurscentret är expansion och växande, ett fortsatt skapande på kraftplatsen med sina höga, rena, jordande och harmoniserande energier. Vi välkomnar alla människor som finner vägen till oss. Det är med djup tacksamhet vi idag förvaltar denna vackra plats och välkomnar eldsjälar som önskar hjälpa oss bidra på ett positivt sätt för att hjälpa andra människor och vår vackra Moder Jord. 

I en tillåtande högvibrerande miljö sker de mest mirakulösa helanden av både sinne, kropp och själ. Vår önskan är att ge människor andrum, möjligheten att återfinna ro och njutning i att bara vara.

Under en aktivitetsdag kan vi behöva hjälp med trädgårdssysslor, byggeri, målning och annat. Allt anpassas efter Din förmåga.


Aktivitetsdag på Avalon Healingcenter

Vi bjuder på frukt, dricka och lättare tilltugg. Vi avslutar dagen med en energiförstärkande Trumresa Ceremoni på kvällen kl. 18.30-21.00. Ceremonin är öppen för alla men ni som varit med och arbetat under dagen är givetvis med utan kostnad. Vi ger även 10% rabatt på en valfri kurs (förutsatt att plats finns) Obs! Medtag egen lunch/middagskorg så har vi picknick tillsammans.

Tid: Vi startar kl. 9.00 fram till ca 17.00 då vi bryter för middag.

Aktivitetsdagar år 2021: Lördag 13 aug 2022 

Om ni önskar delta vänligen fyll i formuläret längst ner eller ring/sms:a på telefon: 0730-29 23 97 eller 073-552 82 32

Varmt välkomna!

Anmälan till Aktivitetsdag

Alla fält * måste fyllas i.eng

Shamanic Cacao Ceremony

"Sacred Womb Healing"

Lör 27 nov

"Transformation, Magi, Illumination"

Lör 18 dec

NY START 

 Sacred Love Magic  

 "Divine Feminine Path"

15-17 april