Online Kurser Workshops
Healingcirklar, Ceremonier, Kanalisering 

Välkommen till en kraftfull Healingcirkel online för dig som önskar leva genom hjärtat av ren medvetenhet. Du genomgår en transformerande healingresa i ditt djupare inre, som hjälper dig öppna ditt hjärta för den sanna kärleken att få flöda fritt genom dig. Healingen aktiverar din kropps medfödda intelligens att självläka, återharmonisera och balansera din fysiska, emotionella, mentala och andliga kropp. Gamla program och tankemönster ersätts med nya högvibrerande kärleksfulla program som stödjer dig i uppstigningsprocessen.

Specifika kanaliserade ljuskoder aktiveras för att öka medvetenheten i dig, synkronisera hjärta och sinnets intelligens i mer sammansmältning. Portalen öppnas mer av gudomligt överflöd, livsglädje, strålande hälsa, kärleksfulla relationer, meningsfullt arbete, inre och yttre rikedom... 

  • Tid: Tors 27 maj kl. 19.00-20.30
  • Kostnad: 250 kr/Healingcirkel 
  • Plats: Online via Zoom (efter bokning ges mer info)

Om du önskar delta vänligen fyll i formuläret nedan 

Tala med djur kursen är för dig som vill riva barriären för vad som anses vara möjligt i vår begreppsvärld, få nyckeln till djurens fantastiska värld och öppna åter ditt hjärta för den telepatiska kommunikationen. Kursen ger dig en fantastisk möjlighet att öppna dina sinnen, öka din mottaglighet och hitta tillbaka till förmågan att kommunicera med djur på ett djupare plan genom hjärtats visdom. Du får verktyg att på egen hand kommunicera med dina egna och andras djur, öka förståelsen för djurens beteenden och sätt att kommunicera med dig. 

Kunskap ges om telepatisk kommunikation, vad djuren förmedlar, fördelar och mycket mer. Själsresa. meditation och healing erbjuds för att utveckla förmågan att förstå djuren på djupare plan, samt släppa begränsningar och blockeringar som kan tänkas stå i vägen.

  • Tid: Lör 19 juni kl. 14.00-17.00
  • Kostnad: 400 kr
  • Plats: Online via Zoom (efter bokning ges mer info)

Om du önskar delta vänligen fyll i formuläret nedan 

Shamanic Journey erbjuder en själsresa in i ditt djupare inre där alla vackra minnen om ditt sanna ursprung bor. Du färdas genom regnbågsportalen in i möte med förfäder och förmödrar som bistår med kraftfull ancestralhealing. Dina egna ursprungsgåvor och förmågor aktiveras i den perfekta takten för dig. Öppna dig helhjärtat för Moder hjärtpulsen och kosmiska strålningsfrekvenser som instruerar den medfödda intelligensen i din kropp att återställa balans och koherens i alla inre och yttre system.

I kärleksfull närvaro av din själ och många högvibrerande ljusväsen tar du emot aktiveringar för ditt högsta välbefinnande och för tillgång till ditt eget gudomliga livsyfte här på Jordeplan. Välkomna Moder Natur och elementens fantastiska jordning...  

  • Tid: Ons 23 juni kl. 19.00-20.30
  • Kostnad: 250 kr/tillfälle 
  • Plats: Online via Zoom (efter bokning ges mer info)

Om du önskar delta vänligen fyll i formuläret nedan 

Boka ONLINE Kurs

Alla fält * måste fyllas i.


Vi ser fram emot att få möta Dig, varmt välkommen!.