Sibirisk Shamanism - Kurs med de sibiriska shamanerna Aayla och Kadyn Akayas 

Shamans for the Feminine Lineage

Välkommen till en kraftfull kurs i Sibirisk Shamanism med shamanerna Aayla och Kadyn Akayas från Sibirien. De tar dig med på en transformerande resa genom den sibiriska shamanismen från Altai och delar med sig av uråldig visdom, shamanska tekniker, helande ritualer och ceremonier.

Kursen hjälper dig återförenas med kraften av den feminina blodslinjen “The power of feminine lineage”. Omvandla smärta till skönhet, kreativ skaparkraft och källa av visdom. Rening av den feminina och maskulina blodslinjen, aktivering av den feminina kraftessensen i dig.

Kursen i Sibirisk Shamanism öppnar upp för aktivering och rening av womben, livmodern som bär alla minnen och förmågan att skapa allt liv. Starka ritualer för shamanskt helande, shamansk trance och drömarbete genom fysiska kroppen. Öppnar flödet av god hälsa, fridfullhet och fysiskt, emotionellt och mentalt tillstånd av balans. Källan av feminint självförtroende och vitalitet. Vägen att leva genom framgång och succé som kvinna, tillåta finasiellt ekonomiskt överflöd, förverkligande av drömmar. Transformation och upplösning av gammal energi, generationsmönster tillbaka och framåt i blodslinjen. 

Helande Dance and tradititionell shamansk Naturmusik, Shamansk Astrologi, kontakt med Spirit, Totemdjur. Sibirisk Spådom, Demonstration av superkrafter, Magi och mirakel, Skapande av kärleksrelationer… och mycket mer. 

Kadyn Akayas och Aayla lever i Sibirien men arbetar för hela den globala värdsliga sammansmälningen av kärlek. De har båda initierats och fått överfört de uråldiga shamanska lärorna från sibiriska Shamanmästare och Spirits av Altai. Traditionerna delas nu vidare till alla som är kallade att ta del av dem. De reser på olika håll till kraftplatser världen över och ingår i välgörenhetsorganisationen “Field of love”. 


OBS! Shamanerna följer guidning från Spirit, kurshelgen formas därefter. Vi kan därför inte garantera att precis allt ovan kommer presenteras och erbjudas. Kursen sker på engelska!


Sibirisk Shamanism  - Aktuella kursdatum

  • Sibirisk Shamanism Kurs i Henån, Orust: 13-15 mars 2020
  • Investering: Kursen 3dgr 225 euro (kontant betalning)+ anmälningsavgift 900 kr som betalas in i förväg till bankgiro 5797-8439 (Avalon Healingcenter). Anmälan är bindande!        

Mer information om kurspaket och sessioner följ denna länk

Klicka här för mer praktisk information om kursplats, boende och vägbeskrivning  

Obs! Begränsat antal platser 


Anmälan till Sibirisk Shamanism

Alla fält * måste fyllas i.i

eng

VINTERSOLSTÅND

 Shamanic Cacao Ceremony

Transformation Magi Illumination

 Lör 21 dec

Ettårig   Shamanutbildning

START

14-16 feb

Ettårig   

Healingutbildning 

"LJUSARBETARENS VÄG"

START 5-7 juni