Avalon Healingcenter Kursinfo

Om kursplatsen och boende

Kursen erbjuds på vårt kurscenter i den vackra hamnstaden Henån som ligger på Orusts östsida. Du tillbringar dina dagar i en underbar oas av helande, där du är fullkomligt omsluten av Moder jords vackra natur och kraftfulla vibrationer som genomsyrar platsen. 

Gården ligger ute i skogen på en fantastisk kraftplats som strålar positiva välgörande energier, harmoni och fridfullhet. Upplev meditativ skogsvandring i den trollska skogen med alla dess naturväsen, vilda djur, växter, omgivande berg och klippor.

Tillåt dig få vila och slappna av i själva varandet. Möt de vilda djuren, älgar, rävar, ormvråkarna, korparna, falken, ugglorna, vår vackra örn och känn närvaron av lodjuren som vakar över platsen.

Om du önskar ta ett renande och avsvalkande saltbad ligger havet endast ca 5 km bort. Välkommen att uppleva expanderande healingfrekvenser på platsen som främjar ditt personliga och andliga växande. I en kärleksfull miljö möter du likasinnade människor som tillåter dig vara den du är. 

Maten

När det gäller maten finns det två större välsorterade matbutiker i Henån centrum, ICA Supermarket Pärlan och Willy´s som ligger cirka 4 km från kursplatsen. Det finns också några restauranger i centrum som serverar sallad, skaldjur, fiskrätter, pizzor, sushi, indisk och thaimat.

Vårt kurskök är komplett med tallrikar, glas och bestick. Det finns ugn och spis för uppvärmning av medhavd mat samt kyl och frys till förvaring.

Under kurshelgen serverar vi inte kaffe utan te. Det går dock jättefint för alla kaffeälskare att ta med eget kaffe i termos.

Boende

Kurscentret erbjuder boende i stora huset och i stugan "Aluna". Det är del i dubbelrum eller flerbäddsrum. Kostnad 500 kr/person och natt. (Enkelrum 600 kr/natt erbjuds endast om plats finns). Om du önskar bo på platsen och stanna kvar i alla kraftenergier under din vistelse vänligen låt oss veta vid bokning av din kurs. Vi har kärvänliga missar i huset, stugan är djurfri.

OBS! Vi kan för närvarande tyvärr inte erbjuda logi på kurscentret och hänvisar istället till andra bra närliggande boenden, se nedan.

Vår mysiga lilla stuga "Aluna" med plats för två personer. Tältplats finns på ängen vid sidan av kursplatsen. Tältplats: 120 kr/natt (inkl. dusch, toalett och kök).

Om detta är intressant ber vi er kontakta oss för mer information. Om du vill kika på stugbilder klicka här 

Boendealternativ i närheten

Det finns andra bra boendealternativ att tillgå nära kursplatsen med närhet till restauranger, butiker och badplats. Vänligen följ denna länk genom att klicka här

Husdjur

Ni kan i dagsläget tyvärr inte ta med era egna husdjur på kurserna. Vi önskar dock kunna välkomna djur framöver. På kurscentret har vi missar, fårisar och skogens alla vilda djur samt vår healinghund som nu arbetar på annat håll men som hälsar på ibland.

Mediciner

Kurser och behandlingar på Avalon Healingcenter ersätter inte ordinerad sjukvård eller medicinering. Pågående medicinsk behandling skall inte avbrytas i samband med kurs utan att först rådgöra med läkare.

Alkohol och droger

Vi är helt i samarbete med den högre andliga dimensionen och måste därför hålla en hög energimässig renhet på våra kurser. Vi önskar därför att våra kursdeltagare är helt alkohol- och drogfria under hela kurshelgen. Vi förbehåller oss rätten att neka deltagare, som inte kan leva upp till detta, att fullfölja kursen. Denna text är inte avsedd att exkluderar någon med alkohol- eller drogproblem, det är dock viktigt att vara helt nykter och opåverkad under kurshelgen. Vi erbjuder individuell behandling för de som inte kan delta i kurs. 

Rökning är helt tillåtet men vi hänvisar till speciell rökplats.

Mobiler och I-pads

Avalon Healingcenter är en plats för närvaro och stillhet. Under våra kurshelger önskar vi därför att mobiler, I-pads och annan elektronik skall vara helt avstängda på kursområdet. Det är också i respekt för kursdeltagare med elöverkänslighet. Vid speciella omständigheter görs naturligtvis undantag. Våra övernattande gäster har också möjlighet att använda elektronik på specifika tider. 

Bokning och Betalningsvillkor

Du är välkommen att läsa mer om bokning och betalningsvillkor för våra kurser och utbildningar genom att följa denna länk vänligen Klicka här


Vägbeskrivning

Resa med egen bil

Henån ligger på Orust ca 7 mil från Göteborg och 3 mil från Uddevalla. 
Adress kurscentret: Museröd 350, 473 96 Henån

Om du åker från Göteborg kör E6 norrut mot Oslo. Ta avfart mot Tjörn, Orust, Stenungsund. Följ väg 160 mot Orust. Kör mot Henån, håll utkik efter gul skylt på vänster sida “Ekliden”(ej första skylt), busshållplats "Museröd", sväng vänster. Åk förbi elverket, sväng sedan första väg till höger, in i skogen. Följ vägen ca 1,5 km tills den tar slut. Du är framme! 

Om du åker norrut från Uddevalla kör E6 söderut mot Göteborg. Följ skylt mot Orust, sväng in på väg 161. Åk mot Henån och fortsätt rakt fram mot Varekil. Håll utkik efter gul skylt på höger sida “Ekliden” (strax efter Henån), sväng höger. Åk förbi elverk, sväng sedan första väg till höger, in i skogen. Följ vägen ca 1,5 km tills den tar slut. Du är framme!

Åka kommunalt

Tåg: Närmaste tågstation finns i Stenungsund, respektive Uddevalla. 

Buss: Det går direktbussar till Orust från Göteborg, Stenungsund och Uddevalla. Restiden från Göteborg (Nils Ericsonterminalen) är från 1,15 tim till Museröd hållplats (strax innan Henån). Restiden från Uddevalla C till Henåns bussterminal är 36 min och 44 min sedan ytterligare ett par minuter till Museröd hållplats. Läs mer på www.vasttrafik.se

Vänligen meddela oss i god tid om ni vill bli upphämtade vid Museröd hållplats. Det går också fint att promenera till gården (endast 1,4 km från hållplatsen).


Varmt välkommen till oss!