Healingkurs - Healingcirkel 

Välkommen till en Transformerande Healingkurs - cirkel
för dig som vill leva i kärlek, livsglädje och högre medvetenhet

Nu erbjuds en kraftfull healingkurs healingcirkel för dig som innerligt önskar gå djupare inom dig själv för att nå kärnan av ditt inre väsen. Under denna healingcirkel genomgår du en ren transformerande healingresa i ditt djupare inre, som hjälper dig öppna ditt hjärta för den sanna kärleken att få flöda fritt genom dig.

När du väljer att delta i cirkeln sätts blomstrande helande processer igång och du ingår i en djupare helhet.

Denna Healingkurs hålls i regi av högre ljusplan, andliga guider, änglaväsen och mästare vilka kommer att hjälpa till på högsta bästa möjliga sätt under resans gång. Alla cirklar erbjuder transformerande själsresor, healing, meditation och förstärkande frekvenser som är en del av kursens innehåll. Du får ta del av höga ljusfrekvenser som hjälper dig väcka upp din egen ljuskropp och din själs olika hjärtcentra. Moder Jords närvaro grundar och jordar. När du kliver in i högre medvetandetillstånd utstrålar du, din själ en fantastisk helande frekvens till världen runtomkring dig. 

Shamanska trumresor och ceremonier är ibland en del av cirkelns innehåll. 

Healingcirkeln erbjuds vid olika tillfällen under året, om vartannat ca 2,5-3 tim per tillfälle. Du kan välja om du vill delta under alla tillfällen eller enstaka. Varje cirkel är unik och skiljer sig från gång till gång.


Om du känner dig kallad att delta i cirkeln av personlig och andlig utveckling är du varmt välkommen till oss, låt ditt hjärta leda dig rätt!


Healingkurs - kursdatum 2024

  • Lör 25 maj  kl.17.00-19.30       Transformerande Healingcirkel Klicka här
  • Lör 13 juli  kl.18.30-21.00          Trumresa Ceremoni  Klicka här
  • Investering: Cirkel & Trumresa 2,5-3 tim 350 kr  

Klicka här för mer praktisk information om kursplats, boende och vägbeskrivning

Om du önskar delta i kursen ber vi dig vänligen fylla i nedan formulär.

Anmälan Healingcirkel - Shamansk Trumresa

Alla fält * måste fyllas i.


Healing och olika healingformer

Healing är en inneboende naturlig förmåga som vi alla har och kan dela med oss av i oändligt många former. Healing är allt som vi förmedlar på ett kärleksfullt och positivt sätt i någon form. När vi tänker och sänder positiva tankar, bilder och känslor till någon med intentionen att hjälpa och ge kärlek, är vi i ett fantastiskt vibrerande livsflöde av helande energi. 

Om du vill läsa mer om healing vänligen följ denna länk genom att Klicka här
i