Happy Workday på Avalon Healingcenter

Välkommen till "Happy Workday" aktiveringsdag på Avalon Healingcenter. Vår vision för kurscentret är expansion och växande, ett fortsatt skapande på kraftplatsen med sina höga, rena, jordande och harmoniserande energier. Vi välkomnar alla människor som finner vägen till oss. Det är med djup tacksamhet vi idag förvaltar denna vackra plats och välkomnar eldsjälar som önskar hjälpa oss bidra på ett positivt sätt för att hjälpa andra människor och vår vackra Moder Jord. 

I en tillåtande högvibrerande miljö sker de mest mirakulösa helanden av både sinne, kropp och själ. Vår önskan är att ge människor andrum, möjligheten att återfinna ro och njutning i att bara vara.

Under en Happy Workday kan vi behöva hjälp med trädgårdssysslor, byggeri, målning och annat pyssel. Allt anpassas efter Din förmåga. Känn Dig varmt välkommen vackraste Du.


Happy Workday på Avalon Healingcenter

Vi bjuder på frukt, dricka och lättare tilltugg. Vi avslutar dagen med en energiförstärkande "Shamansk Trumresa Ceremoni" på kvällen kl. 18.30-21.00. Ceremonin är öppen för alla men ni som varit med under dagen är givetvis med utan kostnad. Vi ger även som tack en "Ascension Healing Session" 1 tim på distans (valfritt datum, se hemsidan)Obs! Medtag egen lunch/middagskorg så har vi en glädjefull matstund tillsammans.

Tid: Vi startar kl. 9.30 fram till kl. 17.00 då vi bryter för middag.

Aktivitetsdag år 2024: Lördag 13 juli

Om ni önskar delta vänligen fyll i formuläret längst ner eller ring/sms:a på telefon: 0730-29 23 97 eller 073-552 82 32

Varmt välkomna!

Anmälan till Happy Workday

Alla fält * måste fyllas i.