Omdömen Healingresor Peru

Här följer omdömen från tidigare Healingresor till Peru.

Tack underbara Pernilla och Pär för denna fantastiska och transformerande resa! Den har varit helt magisk på så många sätt. Det är en sann healingresa som hjälpt mig att stiga in ännu mer i det sanna självmästerskapet. Det har skett en transformation inom mig på många plan och jag är inte samma person som jag var när jag inledde denna resa.

Jag har fått uppleva otroligt vackra platser, kärleksfulla människor och fått ta del av kraftfulla ceremonier. Denna resa har hjälpt mig att öppna mitt hjärta ännu mer och jag känner en djup tacksamhet. 

Jag kan starkt rekommendera denna resa!

I kärlek, ljus och värme/Emma                                                        (Peru 2018)

Tack Pernilla och Pär för en fantastisk resa! Magiska upplevelser genom ceremonierna och den vackra naturen. Ett fint anpassat program och många roliga ögonblick med nya härliga vänner för livet. All kärlek!/Mia Engström

(Peru 2018)

En inre fantastisk resa genom tid och rum både med sig själv och andra. Åker med för andra gången. Upplevelserna blir och var bara starkare. Underbara människor och guider, god mat och sammanhållningen var jättefin. Kan rekommendera denna resa starkt./Anita Blom

 (Peru 2018)

Detta är en livsresa fylld med äventyr, kärlek och ger ett starkt och stort personligt växande. Pär och Pernilla är två fantastiska personer som ger kärlek och ljus och stöttar och guider oss på vår fysiska och själsliga vandring. Alla olika delar av resan var mycket bra planerade, så fina peruanska guider, maten var supergod och vi kände oss hela tiden mycket väl omhändertagna.

Rekommenderar mycket varmt att åka på denna resa!/Hjärta

 (Peru 2018)

Tack Pär och Pernilla för denna resa! Det har varit en fantastisk resa men också en tuff och utmanande. Jag är dock väldigt tacksam att jag hängde med, för det har gett mig verktyg för att bli en bättre version av mig själv.

Kärlek!/Linda                                                                                  (Peru 2018)


En underbar resa med god mat och bra service, där man har känt sig trygg och bekväm i gruppen. Bra upplägg där det också har varit öppet för förslag. Kort och gott en kanonresa.

Tack Pär och Pernilla! Kram Irene                                                    (Peru 2018)

Tack Pär och Pernilla för en fantastisk resa. Vilka underbara upplevelser i Amazonas, små byar och städer, otroliga bergsvandringar och Machu Picchu. Men även en otrolig och utvecklande inre resa. Ett väldigt fint upplägg, har inte kunnat fått ut mer av dessa dagar. Så tacksam och glad att jag har fått göra denna resa!

Med vänlig hälsning Hanna                                                             (Peru 2018)

Tusen tack för en helt fantastiskt bra arrangerad resa. Att få träffa så fina shamanmän. Deras underbara personlighet & fina ceremonier. Detta är verkligen ett minne för livet. Att få utvecklas så mycket under 17 dagar kunde jag inte förutse. Är tacksam av hela mitt hjärta, som blivit större.

Vill varmt rekommendera att ta möjligheten att både få utforska djungeln och bergen samt utvecklas i sin personliga fart. Alla deltagare blir som en stor härlig familj. Där vi tar hand om varandra & utvecklas tillsammans.

Återigen varmt tack/

Pia                                                                                              (Peru 2017)

En resa med fantastiska upplevelser, välplanerat. Gemenskap, stöttning i dom utmanande stunderna av självinsikt och självutveckling. Verkligen en resa att rekommendera.

Anita Blom                                                                                   (Peru 2017)

Ett stort tack till underbara Pernilla & Pär

Resan till Peru har varit fantastisk och det är svårt att beskriva den med bara några få ord. Transformerande, omvälvande, vacker, storslagen, kärleksfull är bara några få ord som beskriver resan.

Det har varit en resa och upplevelse på flera plan och jag är inte längre samma person som lämnade Sverige för två veckor sedan. Jag är så mycket mer nu! Ni har gjort ett fantastiskt arbete med både utformning och genomförande av resan och vi har alla varit så omhändertagna hela tiden.

Den personal, dessa fantastiska människor som ni samarbetar med i Peru har gjort ett stort intryck/avtryck och jag bär med mig dem allihop i mitt hjärta. Resan i Peru är över men effekterna av den kommer att påverka länge till.

Jag vill ge de varmaste, kärleksfulla rekommendationer till var och en som funderar på att resa med Pär & Pernilla.

I ljus och kärlek, Tack

Johan Berger                                                                                   (Peru 2017)

Tack Pär & Pernilla för en fantastisk resa. Jag är så glad & tacksam för att jag fått möjlighet till denna underbara upplevelse och min tacksamhet kan inte ens uttryckas i ord. Detta har varit en otroligt väl organicerad resa där jag tryggt kunnat göra min egen inre resa. Så otroligt mycket upplevelser, både i det yttre och i det inre. En resa för livet som förändrat mitt liv totalt. En resa jag inte kunnat överleva utan.

Med otrolig kärlek och tacksamhet vill jag tacka er för denna möjlighet och mig för att jag övervann all rädsla och tog utmaningen och gjorde en resa för livet.

Linda                                                                                   (Peru 2017)

För mig har resan inneburit att brytas ner för att byggas upp. Att inget är Farligt - och att jag inte behöver vara rädd. Jag har mod, styrka o ljus inom mig.

Många fantastiska upplevelser och djupa kunskaper från natur, Moder Jord, Fader Himmel, djur och guider, änglar.

Allt är välplanerat in i minsta detalj, för att jag skall möta mig själv, min gudomlighet

- och nu sprida kärleken -

Tack

Anna Brus                                                                                   (Peru 2017)

Tack för en mycket välplanerad resa. Upplevelserna har varit många på alla plan. Resan inombords kommer att fortsätta även efter hemkomsten. Lagom stor grupp att lära känna.

Kramar Britt-Inger                                                                         (Peru 2017)

Pernilla o Pär

Tusen tack för en helt fantastisk resa till underbart vackra Peru.

Allt topp, planering, roliga och intressanta utflykter med supertrevliga guider och framförallt en fantastisk andlig resa.

En resa i alla dimensioner jag varmt kan rekommendera.

Tack

Susanne                                                                                   (Peru 2017)