Healing Retreat Ales stenar

Shamansk Healing Retreat i vackra Österlen

Välkommen på shamansk "Healing Retreat" Ales stenar i Österlen den vackra kraftplatsen där havet möter himlen. Du får uppleva resan in i hjärtat av självkärleken, harmonin och skönheten. Kraftfulla vackra ceremonier kommer att erbjudas i den magiska naturen runtomkring med alla dess närvarande element. Du väcker upp kraftenergin av mod, viljekraft och styrka.  

Vi kommer att genomföra en vacker kärleksceremoni vid Sandhammar och ta del av havet och Moder Jords gudomliga gåvor. Upplev ren energimedicin, högre andliga läror, helande tonfrekvenser, dna-aktiveringar, stjärnmeditationer, kosmiska Moder Jord portaler och mycket mer... och vet om att din vistelse här under dessa dagar kommer att påverka hela den planetära globala stigningen på hög nivå. 

Helgen ger dig möjlighet att slappna av och njuta av varandet. Du bor på Kåseberga Gårdshotell och Spa med tillgång till en helande, avslappnande och kärleksfull miljö i form av välkomnande varma spabad, bastutunna, mjukgörande fiskpedikyr eller solbad på trädäcket.

Du bor i hemtrevliga mysiga rum med känslan av ren fridfullhet, sköna sängar med upplevelsen av avkoppling och lite lyx. Badrock, handduk och badtofflor ingår under din vistelse liksom frukost med nybakat bröd. En ren kärleksgåva till dig själv och din vackra kropp. 

Denna Healing Retreat är upplevelsebaserad och erbjuder dig möjligheten att verkligen ta om dig själv och samtidigt kliva utanför dina medvetna och omedvetna gränser. Du är fullkomligt stöttad att ta steget ännu närmre dig själv i tillåtelsen att få må riktigt bra.

Varmt välkommen du som känner dig kallad att resa djupare in i självkärleken och samtidigt bidra till stort världstjänande som går bortom alla ord!


Healing Retreat Ales stenar - Aktuellt kursdatum

  • Healing Retreat i Österlen: 2-4 sept 2022 Anmälan är bindande!
  • Investering: Kursen 3 dgr 5800 kr inkl. logi på Kåseberga Hotell med tillgång till Spaanläggning, frukost, dryck och snacks under helgen. (Kostnad för lunch och middag tillkommer)
  • Investering: Kursen 3 dgr 3800 kr  Om du enbart önskar delta i kursen.  (Kostnad för kost och logi tillkommer)

Klicka här för mer praktisk information om kursplatsen och boende

Om du önskar delta i vår "Healing Retreat" vänligen fyll i formuläret nedan. 

Anmälan till Healing Retreat i Österlen

Alla fält * måste fyllas i.