Mastering Life of llumination

Fördjupningskurser för dig som redan har gått Shamanutbildningen eller Healingutbildningen "Ljusarbetarens väg"

shamansk-healing-avalon-healingcenter

Våra fördjupningskurser är för dig som önskar förkroppsliga och leva ditt sanna Självmästerskap och den Högre aspekten av Självkärlek. Själen kallar dig att förena dig med den levande ljusväven runtomkring, finna vägen djupare in i naturens mångdimensionella riken och helande kraftelement. Du är portalen av evighet som bär alkemins sanna kraft.

Under kurshelgen får du hjälp att kliva djupare in i kärleken till livet självt, så att du lättare kan älska allting precis som det är. Gamla parallella tidslinjer som inte längre tjänar dig avslutas och du färdas in i nya som bär potentialen av oändlighet, livsmagi och gudomliga mirakel.

Du får uppleva frekvenshöjande medvetanderesor och synkronisera den feminina och maskulina aspekten av dig själv, i fullkomlig enhet. Minnen av Gyllene världar aktiveras och du får tillgång till mer av din Själs mästerliga intelligenskraft som vet konsten att omgående manifestera vackra drömmar i det eviga Nuet, här och nu. Du öppnas för ett större och mer djupgående samarbete med högre andligt utvecklade ljusguider, mästare och andliga hjälpare, alla som är en del av Dig, Källan själv.

Varje fördjupningskurs kanaliseras på plats och är därmed unik i sitt innehåll från gång till gång. Helande frekvensmetoder, ljuskodaktiveringar och nya frekvensverktyg kanaliseras och delas för att hjälpa dig bemästra konsten att leva ditt liv genom ett upplyst hjärta och vara den stora kärlek du är, både för dig själv och andra.

Aktuella kursdatum

  • "Mastering Life of illumination" i Henån, Orust: 25-27 okt år 2024
  • "Mastering Life of illumination" i Henån, Orust: 14-16 mars år 2025
  • Investering: Kursen 3 dgr 4100 kr (inkl. frukt, dryck och enklare tilltugg). Kakaoceremoni ingår även i mars kursen!


Klicka här för mer praktisk information om kursplats, boende och vägbeskrivning

Om du önskar delta i kursen vänligen fyll i formuläret nedan.

Anmälan till Illumination fördjupningkurs

Alla fält * måste fyllas i.


Allting är förenat och sammanlänkat i den stora väven, livets väv. Du är en del av den… Du är väven, så oändligt älskad som den du är!
i