Shamansk Healing behandling

Shamansk Healing behandling för dig som vill leva din dröm. Jag lever med en sådan vördnad och respekt för Moder Jord, naturen och dess läkande krafter. Idag arbetar jag med energimedicin och djupgående shamansk healing som en mycket kraftfull behandlingsform när det gäller att läka obalanser i den fysiska, mentala, emotionella och andliga kroppen. Jag har förmågan att intuitivt se, känna och höra vad som behövs för att kunna hjälpa varje klient på bästa möjliga sätt. Jag fungerar också som en ren kanal för andliga healers, läkare, medicinmän som finns i andevärlden. 

Healingen arbetar djupgående på alla plan i och runt kroppens energifält för att förändra och transformera energi som på något sätt kan vara blockerad eller begränsad. Som healer sammankopplar jag den läkande energin med klientens innersta kärna, själen. Gammal energi frigörs för att livsenergin ska kunna strömma fritt igenom, hela och läka kropp och själ.

I det shamanska arbetet kombinerar jag också healingen med andra effektiva energimetoder som skapar förändring på andra områden i klientens liv. NLP (Nevrolingvistisk Programmering), Kognitiv Beteendeterapi, andlig coachning är några av dessa metoder.

Gamla tankemönster, beteendemönster och tidiga inlärda program omvandlas och löses upp, för att ge plats åt nya mer högvibrerande mönster och självinsikter.

En Shamansk Healing behandling är en livsförändrande stund som aktiverar positiva vibrationer och den högre potentialen som finns inom varje människa.

Jag möter dig med öppet hjärta och min innerliga önskan och förmåga att hjälpa dig genomstrålar hela vårt möte. Du möter kärlek, värme, ödmjukhet och kraftfull medveten närvaro. Dessutom får du med dig fantastiska värdefulla redskap för att underlätta din fortsatta vackra resa, att kunna leva din dröm levande. 

Bokning av Shamansk Healing behandling

Efter din bokning av behandling kommer du bli kontaktad för att boka in en passande tid och du kommer få mer information om hur själva behandlingen går till. Klicka här för mer praktisk information inför behandling 

Vänligen fyll i formuläret nedan om du önskar boka en healing behandling.


Boka Coaching Samtal & Healing med Pär

Alla fält * måste fyllas i.

Shamansk Healingkurs

En kraftfull shamansk healingkurs för dig som önskar gå den uråldriga vägen av helande, kunskap och visdom. Du får ta del av värdefulla tekniker i helandets konst, för att hjälpa både dig själv och andra att transformera personligheten, dina tankar och känslor. Öka din förmåga att se, känna och höra den subtila världen. Upplev dig själv i shamanens anda och få tillgång till Moder Jords hjärta av visdom och kraft. Färdas igenom tidsportarna för att hämta hem kunskap och visdom från de högre dimensionerna av ljus. 

Förena dig med naturens vibrerande värld av harmoni och balans, upplev dig själv vara ett med energivärlden runtomkring dig. Vi lever i den gyllene tidsålderns och stiger tillsammans med vår vackra planet Moder jord in i högre medvetandenivåer. Hela vårt uråldriga energisystem omstruktureras och återaktiveras. När vi är helt i samklang med vår gudomliga natur, genomstrålas vi av alla samexisterande världar och upplever vår sanna storhet. Under kursen får du uppleva djupgående healingsessioner, trumresor, själsresor, mindfulness, helande ceremonier, metoder för ljusrening och energibalansering och mycket mer.

Denna "Shamanska Healingkurs" är en del av healingutbildningen "Ljusarbetarens väg" (steg II). Kursen är fristående och du väljer själv om du vill fortsätta gå hela healingutbildningen. Klicka här

Om du önskar läsa mer om vår längre "Shamanutbildning" Klicka här