Andlig Healing 

Änglahealing, Mästarhealing och Shamansk healing

Andlig Healing är en mycket djupgående healingbehandling där jag låter höga änglaväsen, ljusguider, andliga läkare och healingmästare arbeta genom mig för att hjälpa dig på högsta bästa möjliga sätt. Sanningen är att du redan är hel men upplevelsen kan vara en annan.

Det är en mycket kraftfull behandling som aktiverar cellminnen, helar och transformerar det förflutna, renar och balanserar dina inre och yttre kroppar. Andlig akupressur, kirurgi och samtalsterapi tillämpas efter varje enskild individs behov, liksom användning av kristaller och högfrekventa eteriska oljor.

De högre ljusguidernas närvaro fyller dig med kärlek, lugn och trygghet så transformation kan ske på bästa möjliga sätt. Upplev stunden av närvaro och avkoppling som öppnar upp för emotionellt, psykiskt och fysiskt helande. Efter avslutad behandling ges en kortare andlig vägledning som syftar till att hjälpa dig framåt i livet, hjälpa dig få kontakt med din egen inre källa och högre potential. Välkomna dig själv att leva i vibrationsharmoni med välbefinnandets flöde och förena dig helt med ditt sanna Jag.

Andlig Healing på distans

Om du bor på längre avstånd kan du boka en distanshealing. Denna form av behandling är väldigt djupgående och kraftfull. Det är av stor vikt att du under denna stund får vara helt ostörd och ligga ner under hela healingsessionen. 

Om du vill läsa mer om Distanshealing vänligen Klicka här

Efter din bokning av behandling kommer jag kontakta dig för att boka in en passande tid och du får mer information om hur behandlingen går till. Klicka här för mer praktisk information inför behandling 

Om du vill läsa om andra människors tankar och upplevelser av behandlingar och sessioner klicka här

Vänligen fyll i formuläret nedan om du önskar boka en healing behandling.

Varmt välkommen! Mer om Healing

Healing är en inneboende naturlig förmåga som vi alla har och kan dela med oss av i oändligt många former. Healing är allt som vi förmedlar på ett kärleksfullt och positivt sätt i någon form. När vi tänker och sänder positiva tankar, bilder och känslor till någon med intentionen att hjälpa och ge kärlek, är vi i ett fantastiskt vibrerande livsflöde av helande energi. 

Om du vill läsa mer om healing vänligen följ denna länk Klicka här

Du kan också utveckla din egen healingförmåga och läsa mer om vår Ettåriga healingutbildning "Ljusarbetarens väg" som inkluderar olika healingformer Klicka här

Om du känner att shamanismen kallar dig är du välkommen att läsa mer om vår Shamanska Healingutbildning som inkluderar olika shamankurser Klicka här

i