Änglahealing och Mästarhealing

Kursen för dig som vill uppleva högre ljusdimensioner

Änglahealing kursen är för dig som vill arbeta med änglar, mästare och högre frekvenser av ljus. Kursen är fylld med kosmiska strålenergier, mästare och höga änglaväsen som hjälper dig expandera in i högre medvetande. Du får tillgång till kunskap om de högre världarna av ljus, lär dig vara ett verktyg för den starka universella livsenergin, kanalisera olika änglaenergier, ärkeänglar och ljusmästare som höjer din egen ljusvibration och expanderar hela ditt medvetandefält.

anglahealing_369

I gudomlig närvaro upplever du dessa vackra änglaenergier och deras helande ljusfrekvenser som balanserar, harmoniserar och stärker upp hela energisystemet, alla inre och yttre kroppar. Kursen hjälper dig förenas med din egen strålande själ, som möjliggör all kontakt och samarbete med änglavärlden och högre dimensioner.

Änglaljushealing är en mycket kraftfull healingform som hjälper till att frigöra blockeringar och låsningar, för att återställa den ursprungliga balansen i hela energisystemet. I en vacker kärleksfull miljö väcker du upp minnena om denna ljusdimension. Du öppnar upp för att se, känna och höra den subtila världen, dina egna personliga skyddsänglar, healingänglar och ljusmästare.

Kursen är för dig som önskar arbeta proffessionellt med änglaljushealing för att hjälpa andra, men även för dig som vill tillämpa den för självbehandling, ett fint komplement till andra healingformer.

Denna "Änglahealingkurs" är en del av healingutbildningen "Ljusarbetarens väg" (steg III). Kursen är fristående och du väljer själv om du vill fortsätta gå hela healingutbildningen.

Inga förkunskaper krävs!


Vi hälsar dig varmt välkommen till denna transformerande healingkurs och ser fram emot att få möta dig!


Änglahealing - Aktuella kursdatum 

  • Healingkurs "Änglar & Mästare" i Henån, Orust: 8-10 dec 2023

  • Investering: Kursen 3dgr 4 100 kr (inkl. frukt och dryck) 


Klicka här för mer praktisk information om kursplats, boende och vägbeskrivning

Om du önskar delta i kursen vänligen fyll i formuläret

Anmälan till Änglahealingkurs

Alla fält * måste fyllas i.

Änglar och ljusmästare som fantastiska hjälpare

Alla vackra änglar och högre ljusväsen är Guds budbärare och länken mellan oss människor och den gudomliga världen. De är ren gudomlig kärleksenergi som hjälper människan att vakna upp ur sitt slumrande, ofta sovande tillstånd. När änglarna finns i vår närvaro fylls hela vårt väsen och energikropp av starkt ljus och en känsla av att vara hemma infinner sig.

Änglarna som är en förlängning av livet, Guds medvetande, källan av ljus, hjälper oss knyta an till de högre andliga lärorna, kunskapen som vi redan bär inom oss. De förmedlar sig via hjärtat genom ljusets språk och är en fantastisk källa till klarhet, visdom och insikt.

Om du vill läsa mer om änglar som fantastiska hjälpare och gudomliga vägvisare vänligen följ denna länk genom att Klicka häri