Healingutbildning - Ljusarbetarens väg

Healingutbildning, healingkurs i självmästerskap och multidimensionellt helande!

Healingutbildningen "Ljusarbetarens väg" är en allomfattande healingutbildning i helandets konst, för dig som önskar leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst. Vår ettåriga healingkurs erbjuder djupgående transformation och själslig expansion som möjliggör förverkligandet av din själs högre vision.

Utbildningen är för dig som önskar göra en inre transformerande resa för din egen skull och för dig som önskar arbeta professionellt med healing. Den är för dig som vill leva din sanning utifrån alla nivåer av varande och genom ditt hjärta av ren medvetenhet. Du som känner dig kallad att gå utbildningen i helandets konst kommer få göra en livsomvälvande inre resa. 

Du förenas med din själ och de högre andliga aspekterna. Du får tillgång till din sanna ursprungskraft och de andliga förmågor som redan lever inom dig. Kunskap och minnen om ditt sanna ursprung aktiveras. Din andliga utveckling accelererar och du kliver in i högre nivåer av medvetenhet. Utbildningen är kanaliserad och hålls i regi av högre ljusplan, änglar, ljusguider och mästare. Förmedlingen av högre andliga läror och ljusfrekvenser sker på plats. 

Utbildningen erbjuds i en vacker miljö på Orust, vid trollska gröna skogar, berg, klippor och hav. Du får ta del av kraftfulla metoder inom helandets konst och arbeta med andlig healing i olika former. Utbildningen erbjuder kunskap om mästarhealing, änglahealing och shamansk healing som du får ta emot och aktivt praktisera vidare.


Välkommen till ettåriga utbildningen i helandets konst 

För dig som önskar leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst. 

 • Andlig healing
 • Shamansk healing
 • Änglahealing och mästarhealing
 • Kanalisering
 • Själsresor
 • Andlig kirurgi
 • Trumresor
 • Mindfulness
 • Helande ceremonier
 • Manifesteringstekniker


Transformerande själsresor, kanaliseringar, meditation, andlig kirurgi, shamanska trumresor, helande ceremonier, strålaktiveringar, avancerade manifesteringstekniker, mindfulness, kunskap om högfrekvent kost och mycket mera.


Healingutbildning "Ljusarbetarens väg" - Kursdatum

 • Nästa START år 2025: Datum kommer senare!
 •  Investering: 4500 kr/kurstillfälle 

I priset ingår gemensamma energiförstärkningar och healingsessioner på distans, kursmaterial och fika (té och frukt). Kostnad tillkommer för kost och logi. Anmälan till kurshelg är bindande!

Utbildningen är upplagd på fyra kurshelger under åretDet går också att delta i enstaka kurshelg/er under året. Du kan starta vilken helg som helst! 

 • Utbildningens alla kurstillfällen år 2025-2026

Klicka här för mer praktisk information om kursplats, boende och vägbeskrivning


" När ljuset i ditt inre väcks till liv, strålar din djupaste skönhet ut till allt och alla som kommer i din väg - genom din närvaro finner människan vägen hem igen"


Om du vill tjäna världen utifrån ett högre perspektiv och leva i det gudomliga flödet av kärlek, ljus och kraft, kan utbildningen hjälpa dig ta ett avgörande kliv.

Om du önskar delta i utbildningen vänligen fyll i formuläret nedan.  

Skriv i "Övriga meddelande" om du önskar gå hela utbildningen eller en specifik kurshelg (steg).

Anmälan till Ljusarbetarens väg

Alla fält * måste fyllas i.


Varmt välkommen till "Ljusarbetarens väg", vi ser fram emot att få möta dig. 


i