Mastering Divine Ecstasy
Divine Feminine Path III

En avancerad fördjupningskurs för dig som redan gått Divine Feminine Path I och II. Du reser vidare in i utforskandet av den totala kärleken, womben och sexualitetens mysterier, för att accelerera den själsliga expansionens flöde av ren gudomlig extas. Initiering av ren alkemisk kärleksmagi genom transformerande inre explosiva själsresor, dynamiska och meditativa energiövningar, fysiska och energimässiga portalöppningar av inre och yttre energikanaler för att permanent vibrera den heliga geometrin av feminin urkraft. Sammansmältning av det gudomligt feminina och gudomligt maskulina. 

mastering-divine-ecstasy

Förkroppsligande sker av den extatiska livfullheten och den inre saligheten som öppnar den erotiska fontänen av ren skapelsekraft på nytt. Välkomna den intensifierade stärkta passionen för dig själv och allt vibrerande liv.

Den heliga geometrin skapar nya passager att resa igenom för att få tillgång till ännu mer av förmödrarkraftens womb, visdom och kunskap. Kraftfulla blomstrande ceremonier, möte med naturens vackra magi, erbjuds som verktyg att kärleksfullt tjäna dig, den vackra Moder Jord och alla tillhörande livsformer. Multidimensionellt skapande av den själsliga Drömväven och kristallfrekvenserna som förenar alla mästerliga världar.  

Välkomna manifesterandet av den vackraste kärleksversionen av ditt liv, Moder Jord kroppen och alla samexisterande världar. Din tid är här att fullkomligt aktivt leva de gudomliga koderna för att med lätthet manifestera allt du önskar...

Den Holografiska ritningen av Skapelsen förkroppsligas inom Dig!

Kraftfulla kärleksbaserade Initieringar, Genetiska frekvenskoder aktiveras på nytt, Orgastiskt passionsflöde, Rening av blueprint, Sexuell Dearmorering för att kärleksfullt lösa upp förflutna rester. Uråldrig Wombhealing & Wombmagi.

Akasha Kärleksmirakel, Aktivering kroppsportaler, externt och internt. Glädjefullt Skapande, Kraftfulla Ceremonier, Sensuell & Erotisk njutning, Beröringsmagi, Ecstatic dance, Världstjänande och mycket mer som manifesteras i det eviga nuet.

Varmt välkommen Du som i hjärtat känner dig kallad!


Mastering Divine Ecstasy - Aktuella Kursdatum

Divine Feminine Path III

  • "Mastering Divine Ecstasy" i Henån, Orust: NY START 4-6 aug år 2023
  • Investering: Kursen 4 kurshelger 15 700 kr vid fullbetalning. Om du önskar delbetala för varje kurstillfälle är kostnaden 4300 kr (kost och logi tillkommer)

Utbildningen är upplagd på fyra kurshelger under ett år. Anmälningsavgift 1500 kr betalas till bankgiro 5797-8439. Anmälan är bindande! 

  • Alla kurstillfällen år 2023-2024
  • 4-6 aug, 24-26 nov, 26-28 april och 2-4 aug 2024

Klicka här för mer praktisk information om kursplats, boende och vägbeskrivning

Om du önskar delta i "Mastering Divine Ecstasy"  fyll i formuläret

Anmälan Divine Orgastic Flow & Mastering Divine

Alla fält * måste fyllas i.