Healingkurs - Healingcirkel

Välkommen till en Transformerande Healingkurs, cirkel
för dig som vill leva i ljus, glädje och högre medvetenhet

Nu erbjuds en kraftfull healingkurs för dig som utövar meditation eller healing i någon form. Cirkeln kan också erbjudas dig som innerligt önskar gå djupare inom dig själv för att nå kärnan av ditt inre väsen. Under denna healingcirkel genomgår du en ren transformerande healingresa i ditt djupare inre, som hjälper dig öppna ditt hjärta för den sanna kärleken att få flöda fritt genom dig.

När du väljer att delta i cirkeln sätts starka helande processer igång och du ingår i en djupare helhet.

Denna Healingkurs hålls i regi av högre ljusplan, guider, änglaväsen och mästare, vilka kommer att hjälpa till på högsta bästa möjliga sätt under resans gång. Alla cirklar erbjuder transformerande själsresor, healing, meditation och mindfulness som är en del av kursens innehåll. Du får ta del av höga ljusfrekvenser som hjälper dig väcka upp din egen ljuskropp och din själs olika hjärtcentra. När du kliver in i högre medvetandetillstånd utstrålar du, din själ, en fantastisk helande frekvens till världen runtomkring dig.  

Healingcirkeln erbjuds vid olika tillfällen under året, om vartannat ca 3 timmar per tillfälle. Du kan välja om du vill delta under alla tillfällen eller enstaka. Varje cirkel skiljer sig från gång till gång. Shamanska trumresor och ceremonier är ibland en del av cirkelns innehåll.


Om du känner dig kallad att delta i cirkeln av personlig och andlig utveckling är du varmt välkommen till oss, låt ditt hjärta leda dig rätt


Healingkurs - kursdatum 2020-2021

  • Lördag 31 okt  kl.16.00-20.00      Shamanic Cacao Ceremony
  • Lördag 19 dec  kl.16.00-20.00     Shamanic Cacao Ceremony
  • Lördag 1 maj  kl.14.00-16.30       Healingcirkel 
  • Lördag 10 juli  kl.18.30-21.00      Shamansk Trumresa Ceremoni
  • Investering: Cirkel 2,5-3 tim 350 kr Trumresa Ceremoni 500 kr Cacao Ceremoni 650 kr

Klicka här för mer praktisk information om kursplats, boende och vägbeskrivning

Om du önskar delta i kursen ber vi dig vänligen fylla i nedan formulär. Kursavgiften inbetalas till Bankgiro: 5797-8439 för att garantera din plats.

Anmälan Healingcirkel

Alla fält * måste fyllas i.


Healing och olika healingformer

Healing är en inneboende naturlig förmåga som vi alla har och kan dela med oss av i oändligt många former. Healing är allt som vi förmedlar på ett kärleksfullt och positivt sätt i någon form. När vi tänker och sänder positiva tankar, bilder och känslor till någon med intentionen att hjälpa och ge kärlek, är vi i ett fantastiskt vibrerande livsflöde av helande energi. 

Om du vill läsa mer om healing vänligen följ denna länk genom att Klicka här
i

eng

 Shamanic Cacao Ceremony

"Transformation, Magi & Illumination"

Lör 6 feb

NY START 

 Sacred Love Magic  

 "Divine Feminine Path"

16-18 april 2021