Healingresa till Peru 2018

Amazonas regnskog och de Heliga bergen

Välkommen att göra en transformerande healingresa till Peru med oss, en upplevelsebaserad utbildning i naturmedicin och shamanism. Vi reser först till Amazonas regnskog för att uppleva Moder Jords magnifika grundande natur, exotiska djungel, växter och djur. Vi bor i en underbar ekoby omsluten av djungelns fantastiska levande rytm och symfoni.

I den tropiska miljön får du möta en av Amazonas mest omtalade shamaner, som genom helande ceremonier tar dig på en oförglömlig resa in i dig själv. Shamanen delar med sig av naturmedicinen och dess helande krafter.

Du får ta emot djupgående healing i regnskogen och färdas in i nya dimensioner där transformation och andlig renhet kan ske fullt ut. Du får en fantastisk hjälp i din egen andliga utveckling och tar för alltid med dig gåvorna från Amazonas regnskog in i ditt hjärta.

Efter femdagars reningsvistelse i djungeln reser vi vidare till Inkarikets huvudstad Cuzco och den heliga dalen Sacred Valley. Vi acklimatiserar oss och möter Quéro`s shamaner som kommer att göra pilgrimsvandringen tillsammans med oss i de heliga bergen. Vi besöker innan dess olika heliga kraftplatser som Machu Picchu, Pumamarka och upplever deras storslagenhet samt besöker pittoreska byar som Pisac.

Vi beger oss sedan till Inkas heliga berg "Pachatusan" där vår helande vandring börjar. Du får uppleva kraftfulla ceremonier enligt shamanska traditioner och initieras i Karpay riter från inkaindianerna, för att väcka upp ännu mer urkraft och ljus inom dig. När du befinner dig på denna plats känner du närheten och kontakten med de högre andliga dimensionerna och upplever dig vara ett med bergen, alla vatten, vindar, kondoren, stjärnorna och allt som är. 

Du förenas med Moder Jords hjärta genom den magnifika närheten till naturen och de heliga kraftplatserna du får uppleva. 

Den gyllene porten till de högre världarna öppnas och tillsammans skapar vi möjligheten att hjälpa hela mänskligheten och Moder Jord i sin uppstigning till den femte dimensionen, där den Gyllene tidsåldern manifesteras helt och fullt.

o


Varmt välkommen till en healingresa in i ditt hjärta!Healingresa till Peru - Aktuella kursdatum

Healingresa till PERU: 28 april - 12 maj 2018 (+ Resdag tur & retur)

Investering: 29 900 kr (Flygresa till Peru ingår inte i priset)


Om du är intresserad av att göra healingresan med oss vänligen fyll i formuläret nedan. Du får då mer praktisk reseinformation, kursprogram samt anmälningsblankett att skicka till oss när du bestämt dig att följa med oss. Kontakta Pär 0730-292397 eller maila: par@avalon-healingcenter.com

Intresseanmälan till Healingresa

Alla fält * måste fyllas i.
Jag är intresserad av att följa med på Healingresan till Peru och vill gärna ha mer information

eng

Healingresa till Peru 2018

Välkommen att resa med oss 28 april-12 maj!

Awakening the Shaman

Ny START Ettårig Shamanutbildning den 16-18 feb

Shamanska Trumresor

Healingcirklar 

Aktuella datum på kurscentret