Änglahealing och Mästarhealing

Kursen för dig som vill uppleva med högre ljusdimensioner

Änglahealing kursen för dig som vill arbeta med änglar och högre frekvenser av ljus. Kursen är fylld med fantastiska strålenergier, mästare och höga änglaväsen som hjälper dig att expandera in i högre medvetande.

Du får tillgång till kunskapen om de högre världarna av ljus och lär dig vara ett verktyg för den starka universella livsenergin, kanalisera olika änglaenergier, ärkeänglar och ljusmästare som höjer din egen ljusvibration. 

I gudomlig närvaro får du uppleva dessa vackra änglaenergier och deras helande ljusfrekvenser som balanserar, harmoniserar och stärker upp hela energisystemet, alla inre och yttre kroppar. Kursen hjälper dig förenas med din egen strålande själ, som möjliggör all kontakt och samarbete med änglavärlden och de högre dimensionerna.

Änglaljushealing är en mycket kraftfull healingform som hjälper till att frigöra blockeringar och låsningar, för att återställa den ursprungliga balansen i hela energisystemet. I en vacker kärleksfull miljö lindas du in i vackra bomullsvingar av ljus som lyfter dig högre. Du öppnar upp för att se, känna och höra den subtila världen, dina egna personliga skyddsänglar, healingänglar och ljusmästare.

Kursen är för dig som önskar arbeta proffessionellt med änglaljushealing för att hjälpa andra, men även för dig som vill tillämpa den för självbehandling, ett fint komplement till andra healingformer.

Denna "Änglahealingkurs" är en del av healingutbildningen "Ljusarbetarens väg" (steg III). Kursen är fristående och du väljer själv om du vill fortsätta gå hela healingutbildningen.

Inga förkunskaper krävs!


Vi hälsar dig varmt välkommen till denna transformerande healingkurs och ser fram emot att få möta dig!


Änglahealing - Aktuella kursdatum 

  • Healingkurs Änglar & Mästare i Henån, Orust: 6-8 dec 2019
  • Investering: Kursen 3dgr 4 500 kr (inkl. frukt och dryck) Energiförstärkande healingsessioner och kursdokument ingår.  


Klicka här för mer praktisk information om kursplats, boende och vägbeskrivning

Om du önskar delta i utbildningen vänligen fyll i formuläret nedan. Du kommer få välkomstbrev i god tid innan kursstart. Kursavgiften inbetalas på Bankgiro: 5797-8439 i förskott för att garantera din plats. Anmälan är bindande!

Anmälan till Änglahealingkurs

Alla fält * måste fyllas i.

Änglar och ljusmästare som fantastiska hjälpare

Alla vackra änglar och högre ljusväsen är Guds budbärare och länken mellan oss människor och den gudomliga världen. De är ren gudomlig kärleksenergi som hjälper människan att vakna upp ur sitt slumrande, ofta sovande tillstånd. När änglarna finns i vår närvaro fylls hela vårt väsen och energikropp av starkt ljus och en känsla av att vara hemma infinner sig.

Om du vill läsa mer om änglar som fantastiska hjälpare och gudomliga vägvisare vänligen följ denna länk genom att Klicka häri

eng

Kraftfull Shamansk  Healingkurs

 Ny START

24-26 maj 2019

Shamanic Cacao Ceremony

 Kärleksceremoni för "Trauma Release"

 Lör 15 juni