Kärleksretreat - Shamanic Love Retreat

Välkommen till en sprakande kärleksretreat "Shamanic Love Retreat" både för par och singlar. I en vacker kärleksfull miljö fördjupar du kärleken till dig själv, din partner och andra människor. Självkärleken leder dig djupare in i närvarons portal av acceptans och förståelse. Ditt hjärta öppnas och harmonin fördjupas i alla dina relationer.

I en lekfylld själsdans får du möjligheten att släppa fysiska kroppsminnen som hindrat dig uppleva ditt autentiska jag. Din förmåga att se din egen skönhet ökar liksom möjligheten att ta emot livets vackra gränslösa flöde.

Vår kärlekretreat erbjuder kärleksfull gemenskap, energitekniker och övningar för ökad kroppsmedvetenhet, njutning och sensualitet. Du bär nyckeln till din egen andliga, själsliga och fysiska frihet. Må denna helg erbjuda dig vägen in i ditt högvibrerande hjärta och harmonin med din sanna natur. Moder jord hjälper dig återfinna vägen in i din potentiella fantastiska strålglans. Förälskelse och intimitet kan väckas upp på nytt. 

Kärleksretreat - Aktuella kursdatum

  • "Shamanic Love Retreat" för singlar och par: Datum kommer senare! 
  • Investering: 2500 kr/pers (3dgr) (inkl. frukt, tilltugg och dryck)

Klicka här för mer praktisk information om kursplats, boende och vägbeskrivning

Varmt välkommen både "kärlekssinglar" och kärlekspar! 

Om du/ni önskar delta i kursen vänligen fyll i formuläret nedan

Anmälan till Shamanic Love Retreat

Alla fält * måste fyllas i.


Kärleksretreat - själslig och andlig fördjupning av relationen

Under en kärleksretreat får ni som par fantastiska verktyg som hjälper er att leva i mer frihet, tillåtande och acceptans. Självkärleken hjälper er att helhjärtat våga öppna era hjärtan för varandra. I närvarons ljus kan ni uppleva och älska varandra som dem ni är, se igenom rädslor och mindbaserade koncept som hindrat er från att se sanningen.

Ni öppnar upp för att uttrycka er gudomliga kreativitet på ett sätt som frambringar känslan av passion, livsglädje och meningsfullhet. När ni är redo att ta fullt ansvar för era egna upplevelser och för de emotioner som dyker upp, är ni fria att leva er dröm och älska varandra som dem ni är.

Utifrån ett öppet hjärta ser vi vår djupaste önskan att skapa livets dans med vår livsparter. Vi ser och omfamnar våra egna behov, vi känner mod och trygghet att förmedla detta till vår partner. Med vårt hjärta öppet kan vi möta vår partners sårbarhet med kärlek, medkänsla och tacksamhet. Tacksamhet över vår partners mod och trygghet att våga visa sin sårbarhet.

I den nya tidens kärleksrelation går vi hand i hand genom våra innersta rädslor och hemligheter. Ärligheten, modet och trösten vi ger varandra fördjupar och befäster de starka banden vi har på själsplanet. Den fördjupade tryggheten och ovillkorade kärleken väcker slumrande delar av liv, lust och åtrå. Visar oss livets mirakel och lekfullheten som finns inom oss alla.

Retreaten hjälper er som par att skapa en högvibrerande kärleksrelation som är baserad utifrån era själars högre vision, en relation som vibrerar i harmoni och samklang mer era djupaste önskningar.


Öppna er helt för att möta er själva i varandra!i

eng

Shamanic Cacao Ceremony

"Sacred Womb Healing"

Lör 27 nov

"Transformation, Magi, Illumination"

Lör 18 dec

NY START 

 Sacred Love Magic  

 "Divine Feminine Path"

15-17 april