Coachning för personligt och andligt växande

Andlig Livscoachning

Andlig livscoachning är en stund av transformation och gudomlig vägledning, där du inspireras att uppleva nya aspekter av dig själv och livet. Jag möter dig där du är i livets ständiga utvecklingsprocess. Min önskan är att hjälpa dig bli medveten om din högsta potential, inspirera dig att utveckla dina egna gåvor och andliga förmågor i fullaste blom. Du får värdefulla verktyg som främjar din egen livskraft, livsglädje och självkärlek så att du lättare kan förverkliga dina inre drömmar och visioner.

Om du vill läsa mer om andlig livscoachning med Pernilla vänligen KLICKA HÄR

PT for Your Mind

Som PT for Your Mind erbjuder jag dig en holistisk metodik och synsätt för att hjälpa dig uppnå de specifika förändringar du önskar. Det innebär att bestående förändringar bäst uppnås genom att skapa balans och harmoni med förändringen i hela du. Med hela du avses din fysiska-, emotionella, mentala- och spirituella kropp. Vi är givetvis mer komplexa än så men förenklat är det dessa delar som interagerar med varandra och med den yttre världen; vår familj, vänner och situationer etc. och resulterar i vår upplevelse av livet.

Jag arbetar i grunden med NLP- och coachverktyg som kombineras med spirituella perspektiv där processen talar till både den medvetna och undermedvetna delen av dig för att ge insikter om var du befinner dig och vägen till den upplevelsen du vill skapa för dig själv. Intuitivt kan jag även guidas att inkludera olika energitekniker, ofta hämtade ur shamanismen.

Om du vill läsa mer om PT for Your Mind och Corporate Spiritual Coachning besök Pär på Nawi Flow vänligen KLICKA HÄR