Magisk Nyårs Retreat på Avalon
Tis 31 dec - 1 jan 2025

Välkommen att fira en magisk Nyårs Retreat hos oss på Avalon för att i kärleksfull gemenskap och tacksamhet avsluta året som har varit och medvetet öppna upp för de vackra önskvärda intentionerna för det nya sprakande året 2025.

nyarsretreat-avalon-healingcenter

Du är välkommen att vävas in i den kraftfulla energiportalen som öppnas med denna helg och i gemenskap väva in de vackra drömmarna och visionerna. Kom fira med oss på egen hand eller tillsammans med en partner eller vän. I en vacker kärleksfull miljö fördjupar du kärleken till dig själv och aktiverar inneboende potential och kraft att fullkomligt manifestera din dröm.

Vår nyårsretreat bjuder på Kärleksfulla möten, Soundhealing bad, Ecstatic dans, Sessioner, Blue Lotus Ceremony and Sacred Cacao, Kanaliseringar och Aktiveringar från högre Ljusdimensioner samt för de som önskar kallbad/isbad, eld och trumdans. God mat, glädjefullt firande med nya och gamla vänner.

Vi öppnar våra portar och med kärleksfull omfamning välkomnar Dig som känner sig kallad att vara en del av detta nyårsfirande och alla gåvor som vill delas genom oss!

Varmt välkommen Vackraste Du som singel, par, vänner!


Nyårs Retreat - Aktuella kursdatum

  • Nyårs Retreat: Tis 31 dec - Ons 1 jan 2025 
  • Investering Nyårs SPECIALPRIS: Kursen 2 dagar 2500 kr/pers (inkl. Blue Lotus Ceremony and Sacred Cacao). Egen mat medtages under helgen. Kostnad för logi tillkommer, begränsat antal platser! 

Klicka här för mer praktisk information om kursplatsen och boende

Nyårs maten:

Alla tar med sig sin "Nyårsaftons favoritmat och dryck" att ställa upp på vårt nyårsbord på lördagen och tillsammans har vi en härlig gemensam nyårsknytis. Mer om det i välkomstbrevet som skickas efter bokning. Vi erbjuder tältplatser, "sova under bar himmel" och kan även för denna helg erbjuda ett antal sovplatser. Kostnad tvåbäddsrum/flerbäddsrum 400 kr/pers. 

Helgen är helt alkoholfri och vi välkomnar istället kärlekens berusning som tar oss alla in i oanade höjder av livets fantastiska extas.

Om du önskar delta i vår "Nyårs Retreat" vänligen fyll i formuläret nedan. 

Anmälan Shamanic Love Retreat & Nyårsretreat

Alla fält * måste fyllas i.