Shamansk Healing Kurs

Shamansk healing kurs för dig som önskar gå den uråldriga vägen av helande, kunskap och visdom. Du får ta del av kraftfulla tekniker i helandets konst, för att hjälpa både dig själv och andra att transformera personligheten, dina tankar och känslor. Öka din förmåga att se, känna och höra den subtila världen. Upplev dig själv i shamanens anda och få tillgång till Moder Jords hjärta av visdom och kraft. Färdas igenom tidsportarna för att hämta hem kunskap och visdom från de högre dimensionerna av ljus. 

Förena dig med naturens vibrerande värld av harmoni och balans, upplev dig själv vara ett med energivärlden runtomkring dig. Vi lever i den gyllene tidsålderns och stiger tillsammans med vår vackra planet Moder jord in i högre medvetandenivåer. Hela vårt uråldriga energisystem omstruktureras och återaktiveras. När vi är helt i samklang med vår gudomliga natur, genomstrålas vi av alla samexisterande världar och upplever vår sanna storhet. Under en shamansk healing kurs hos oss får du uppleva djupgående healingsessioner, trumresor, själsresor, mindfulness, helande ceremonier, metoder för ljusrening och energibalansering och mycket mer.

Denna "Shamanska Healingkurs" ingår i healingutbildningen "Ljusarbetarens väg" (steg II). Kursen är fristående och du väljer själv om du vill fortsätta gå hela healingutbildningen. Klicka här

Om du önskar läsa mer om vår längre "Shamanutbildning" Klicka här 

Inga förkunskaper krävs, denna healingkurs är för nybörjare!


Vi hälsar dig varmt välkommen till denna shamanska healingkurs och ser fram emot att få möta dig!


Shamansk Healing kurs - Aktuella kursdatum

  • Healingkurs (steg II) i Henån, Orust: Nytt datum kommer senare!
  • Investering: Kursen 3dgr 4100 kr (inkl. frukt och dryck) Energiförstärkande healingsession och kursdokument ingår.         


Anmälan till Shamansk Healingkurs

Alla fält * måste fyllas i.

Shamanism

Shamanism är människans mest ursprungliga form av andlighet och dess metoder utövades långt innan andlighet utvecklades till religioner och trossatser. Shamaner har funnits hos alla ursprungsfolk över hela världen och är idag fortfarande ett levande inslag i många kulturer. De shamanska metoderna har funnits och praktiserats världen över under årtusenden och det visar på vilken enorm kraft och potential som finns i dem. 

Ordet shaman som kommer från evenki, ett folkslag i Sibirien, betyder ungefär "den som vet", den som ser i mörkret. Shamanen ser allt i naturen som levande, allt bär på ett medvetande och allt i vårt universum är förbundet med vartannat genom ett fält av energi, genom livets fantastiska Väv. Allting som lever har en ande; stenen, trädet, djuret, vattnet, elden och så vidare. 

Om du vill läsa mer om shamanismen vänligen följ denna länk genom att Klicka här

i