Shamantrumma

Res med din shamantrumma in i andra världar

Vi är alla förenade och sammanlänkade med allt levande runtomkring oss. Shamantrumman vibrerar av liv och bär den vackra själsessensen. I livets fantastiska energiväv kommunicerar vi med all levande energi, så även vår trumma. 

Trumman är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa oss resa och färdas igenom tidsportarna in i andra dimensioner. Vibrationerna för oss in i ett djupare medvetandetillstånd där vi kan se, känna och uppleva andra energivärldar, ta emot budskap och hämta hem värdefull kunskap. Trumman och ljudvibrationerna är också shamanens redskap för starkt helande. 

Trummorna är byggda av oss på Avalon Healingcenter på Orust samt i vackra Sacred Valley i Peru - hjärtat av den forna Inkakulturen. Våra Peruanska trummor bär motiv som på olika sätt är kopplade till den Andiska shamanska traditionen.

Dessa vackra instrument bär med sig energivibrationer som binder samman vårt jordiska och kosmiska ursprung. Ren energi från shamanismen där trumman är en viktig gemensam nämnare för många av jordens ursprungsbefolkningar och portalen till den uråldriga visdomen.

Om du känner en längtan efter en shamantrumma blir du guidad till den när det är dags. Ni förenas och får möjligheten att lära känna varandra.

Vi önskar genom shamantrummorna förmedla höga och rena ljusfrekvenser av den oändliga kärleken till deras nya ägare. 

Själsindivid

Varje trumma är en själsindivid, vi har därför tillfälligt gett varje trumma ett namn tills trummorna hittat hem. Lyssna inåt när du sitter med din trumma och be om dess namn. Du kan sedan ha en namnceremoni som för er ännu närmre varandra. Tänk på att undvika att trumma i hjärtat på trumman, mitt i trumman.

Varje shamantrumma är som sagt en egen individ som bär sin egen personliga klang och själssång. Det är denna essens som kommer att prata till dig och guida dig rätt så att ni till slut finner varandra.

Låt ditt hjärta leda dig rätt när du lyssnar in vilken trumma som vill komma till dig. 

Vi har för närvarande inga Shamantrummor kvar till försäljning. Om du önskar få din trumma byggd vänligen hör av dig via "Kontakta" formuläret.


Vandra i kärlek, ljus och frid