Shamanic Ceremony
Sweat Lodge & Vision Quest

Välkommen till Shamanic Ceremony, Sweat Lodge & Vision Quest. Under denna kurshelg färdas du in i den totala närvaron av Moder jord och fördjupar din kontakt med naturen och alla element genom den traditionella shamanska svetthyddaceremonin. Upplev djupgående rening och healing under ceremonin och låt dig fyllas med klarhet, insikt och visdom.

Svetthyddan har uråldriga rötter och återfinns hos ursprungsbefolkningar runtom i hela världen. Nu har du möjligheten att väcka upp din egen glömda shamanska kunskap och färdas in i harmoni och balans med energivärlden runtomkring dig.

Efter reningsritualen leds du in i Vision Quest som innebär utesittning i total tystnad och ensamhet dag och natt. Under fasta och i stillhet får du möjligheten att gå djupare inom dig själv och få tillgång till svar som du tidigare har sökt utanför dig själv.

Du kan välja att delta under hela kurshelgen eller enbart i Svetthyddan/Vision Quest.

Shamanic Ceremony - Aktuella kursdatum

  • Shamansk Ceremonihelg i Henån, Orust 26-27 sept år 2020
  • Investering: Kursen 2 dgr 3 000 kr (inkl. frukt, mat och dryck)     
  • Svetthydda: Lör kl. 9.00-17.00. Investering: 1200 kr
  • Vision Quest: Lör kl. 17.00-sön kl. 16.00. Investering: 1800 kr


Klicka här för mer praktisk information om kursplats, boende och vägbeskrivning

Om du önskar delta i kursen vänligen fyll i formuläret nedan. Du kommer få välkomstbrev i god tid innan kursstart. Kursavgiften inbetalas i förskott på Bankgiro: 5797-8439 för att garantera din plats. Anmälan är bindande!

Anmälan till Sweat lodge & Vision Quest

Alla fält * måste fyllas i.