Möt Pär som vandrar vägen av sanning, expansion och självmästerskap 

Par_3

Jag är Pär och jag vandrar vägen av sanning, expanderat medvetande och självmästerskap. Nyfikenheten jag känner för människan och den ofantliga potential som jag vet bor inom oss alla, gör att jag idag kan leva min dröm, vilket innebär att jag får hjälpa människor som är redo att öppna upp för en ökad medvetenhet. Jag lever drömmen på Orust, bor på en vacker gård omgiven av en fantastisk böljande natur, nära hav och öppna skyar.

När jag ser tillbaka på livet och min uppväxt inser jag att jag redan som barn undrat hur saker och ting hänger ihop på ett djupare plan och ett högre perspektiv. Jag grubblade tidigt över begrepp som Gud, evolutionsläran och ateism. Jag frågade mig ofta hur olika livsåskådningar hängde ihop. Det har funnits med en känsla av att saker är på ett helt annat sätt än jag fick höra av familj och skola. 

Grunden till mitt stora uppvaknande skapades av en inre tomhet och frågan om livet skulle vara som det var. Jag hade då uppnått något som till det yttre såg bra och lyckat ut; en framgångsrik karriär, ett hus i fint område, dåvarande fru och två fantastiska barn. Men mitt i all denna fina yta fanns en tomhet, en saknad jag inte kunde sätta fingret på. 

Vad gick allt ut på? Mitt sökande började utifrån ett vetenskapligt perspektiv och fortsatte mot att utforska området där vetenskapen möter mystiken, andligheten och ursprungsbefolkningens synssätt. När jag kom i kontakt med världen av alternativmedicin och healing började jag utforska mig själv på allvar. Jag gick kurser och utbildningar för att praktisera och fördjupa mig i olika healingformer. 

Jag vandrar nu sedan många år shamanens väg vilket för mig innebär att jag är starkt kopplad till Moder Jord, vår vackra natur och att i det naturliga och enkla finna den mest hållbara och hälsosamma vägen fysiskt mentalt, emotionellt och spirituellt. 

Det är min djupaste önskan att hjälpa människor återskapa energibalansen i sinne, kropp och själ, att finna tilliten till sig själva och sin egen inre vägledning. Jag erbjuder därför personlig och andlig Coachning, för att hjälpa människor hitta tillbaka till sig själva, mer av sin potential, till lyckan och harmonin. Jag erbjuder även behandlingar i form av Shamansk Healing.

Jag håller även energin för att samla gruppen av män som är redo att återkoppla till naturen och sin ursprungliga kunskap och kraft, en ny Tribe av ”Love Warriors”. Att gemensamt skapa en trygg, tillåtande och ickedömande miljö för att öppna upp för personlig expansion och att med mod möta, se och känna de inre delar som är redo att belysa och försonas med. En Tribe där vi i gemenskap och närvaro erbjuds fantastiska stunder då vi tillåts vara vårt helt genuina jag. Om du är intresserad ber jag dig höra av dig så du kan ansluta till vår Tribe.

Tillsammans med Pernilla arrangerar jag också Healingresor till Peru. Vi vandrar och guidas in i fantastiska Amazons djungel, jordens lunga, där vi få ta del av kunskapen om djungelns mediciner. Vi vandrar också i Andernas heliga berg tillsammans med Qero shamaner, som i rakt nedstigande led för "Visdomshållarnas" hjärtcentrerade och kärleksbaserade traditioner och livsstil vidare. 

Jag älskar att bevittna starka insikter, genombrott och stor expansion hos de personer som kommer min och Pernillas väg. 

Detta gör livet oerhört rikt och vibrerande och jag tror att vi är här just för detta, för expansionen och växandet. Att jag har den stora förmånen att bevittna denna transformation på så nära håll är jag därför djupt tacksam för.


Våra vetenskapliga framsteg följer takten som vårt medvetande höjs med, dvs vi kan inte göra upptäkter om vi inte nått en nivå av medvetenhet där vi kan ta emot den. Detta innebär att de senaste vetenskapliga framstegen avmystifierar det vi "igår" kallade mystik. Våra vetenskapligt skolade hjärnor får därmed vetenskapliga begrepp att förklara det abstrakta. Det är fantastiska och fantasieggande koncept som nu tillför en expanderad syn på vårt medvetande om oss själva och världen vi har runt omkring oss. 

Mycket av det vi tidigare lärt oss ställs nu på ända. Min önskan är att lyfta fram exempel som bygger broar mellan vetenskap, mystik, andlighet och urbefolkningars synsätt. Som jag ser det hjälper det oss att förstå att vi är oändligt mycket mer än bara en separerad kropp. Vi kan istället se att vi interagerar med varandra på ett långt mer omfattande sätt än vi tidigare har trott och att vi alla besitter fantastiska förmågor som vi kan väcka upp när vi är redo. Läs mer om min syn på den pågående medvetandestigning. 

Jag brinner också för att sprida och väcka kunskapen som finns inom oss alla, kunskapen om det rena vattnet och dess hälsobringande effekter. Det rena, högvibrerande, destillerat vatten är fritt från mineraler, det hjälper oss att balansera upp vår fysiska kropp. Vattnet avgiftar oss från de oönskade ämnen som genom åren lagrats undan i leder, blodkärl och vävnader. Vattnet avkalkar även vår andliga körtel, tallkottskörteln, vilket öppnar upp för en fördjupad kontakt med den andliga aspekten av oss själva. 

Vi har klivit in i den Gyllene Tidsåldern och befinner oss alla i en tid av kraftfull transformation. Det är stora saker som pågår i och omkring oss, som vi både är medvetna och omedvetna om. Min önskan är att under denna tid få bidra, på alla sätt jag kan, genom att hjälpa människor må bättre, få människor att stanna upp och vakna upp till sig själva och sin egen kraft. Min önskan är att få se människor blomma, le och förvandlas till det de på djupet önskar bli, att varje dag få leva sin fulla potential.

BOKA: Guidat Samtal, Coaching eller Shamansk Healing följ denna länk

Pärs Blogg


Jag ser fram emot att möta Dig!