Sacred Healing

Shamans for the Feminine & Masculine Lineage

Välkommen till en kraftfull kurs i Shamanism med shamanen. Hon tar dig med på en transformerande resa genom shamanismen från och delar med sig av uråldig visdom, shamanska tekniker, helande ritualer och ceremonier.

Kursen hjälper dig återförenas med kraften av den feminina blodslinjen “The power of feminine lineage”. Omvandla smärta till skönhet, kreativ skaparkraft och källa av visdom. Rening av den feminina och maskulina blodslinjen, aktivering av den feminina kraftessensen i dig.

Kursen öppnar upp för aktivering och rening av womben, livmodern som bär alla minnen och förmågan att skapa allt liv. Starka ritualer för shamanskt helande, shamansk trance och drömarbete genom fysiska kroppen. Öppnar flödet av god hälsa, fridfullhet och fysiskt, emotionellt och mentalt tillstånd av balans. Källan av feminint självförtroende och vitalitet. Vägen att leva genom framgång och succé som kvinna, tillåta finasiellt ekonomiskt överflöd, förverkligande av drömmar. Transformation och upplösning av gammal energi, generationsmönster tillbaka och framåt i blodslinjen. 

Helande Dance and tradititionell shamansk Naturmusik, Shamansk Astrologi, kontakt med Spirit, Totemdjur. Sibirisk Spådom, Demonstration av superkrafter, Magi och mirakel, Skapande av kärleksrelationer… och mycket mer. 

Shamanen lever i Sibirien men arbetar för hela den globala värdsliga sammansmälningen av kärlek. Hon har initierats och fått överfört de uråldiga shamanska lärorna från sibiriska Shamanmästare och Spirits av Altai. Traditionerna delas nu vidare till alla som är kallade att ta del av dem. Hon reser på olika håll till kraftplatser världen över och ingår i välgörenhetsorganisationen “Field of love”. 


OBS! Shamanen följer guidning från Spirit, kurshelgen formas därefter. Vi kan därför inte garantera att precis allt ovan kommer presenteras och erbjudas. Kursen sker på engelska!


Sibirisk Shamanism  - Aktuella kursdatum

  • Sibirisk Shamanism Kurs i Henån, Orust: 13-15 mars 2020
  • Investering: Kursen 3dgr 225 euro (kontant betalning)+ anmälningsavgift 900 kr som betalas in i förväg till bankgiro 5797-8439 (Avalon Healingcenter). Anmälan är bindande!        

Klicka här för mer praktisk information om kursplats, boende och vägbeskrivning  

Obs! Begränsat antal platser 
i