Shamansk Healing 

Vägen till inre transformation, självläkande och kraft

Shamansk healing behandling som verkar på det fysiska, känslomässiga, själsliga och andliga planet. Du får genomgå en djupgående inre själsresa för att väcka minnena om ditt sanna ursprung och hela själsdelar som är i behov av detta.

Jag arbetar med den fysiska kroppen, alla inre och yttre energikroppar för att lösa upp blockeringar och transformera tung energi.  Skapande av ett så rent fritt flöde av livsenergi som möjligt.

Det är en mycket kraftfull behandlingsform som arbetar på djupet av alla upplevda yttre tillstånd. Begränsande tanke- och beteendemönster kan lösas upp för att du ska få tillgång till din själs högre vision och kraft. När jag arbetar med denna form av healing tillämpar jag kraftfulla metoder för helande och ger som trancehealer plats för mina shamanguider, medicinmän och medicinkvinnor att arbeta direkt genom mig.

Det är vanligt att trumma, helande sång, tonvibrationer och andra shamanska ceremoniella verktyg används för att hjälpa dig på högsta bästa möjliga sätt. Det sker ofta ett starkt inre skifte när vibrationsnivån höjs och medvetandet expanderar, vilket medför många positiva livsomvälvande förändringar i ditt liv. Om du är redo för ett kvantumsprång hälsar jag dig varmt välkommen! 

Bokning av Shamansk Healing behandling

Efter din bokning av behandling kommer jag kontakta dig för att boka in en passande tid och du kommer få mer information om hur själva behandlingen går till. Klicka här för mer praktisk information inför behandling 

Om du vill läsa om andra människors tankar och upplevelser av behandlingar och sessioner klicka här

Vänligen fyll i formuläret nedan om du önskar boka en healing behandling.

Varmt välkommen! Shamansk Healingkurs

En kraftfull shamansk healingkurs för dig som önskar gå den uråldriga vägen av helande, kunskap och visdom. Du får ta del av värdefulla tekniker i helandets konst, för att hjälpa både dig själv och andra att transformera personligheten, dina tankar och känslor. Öka din förmåga att se, känna och höra den subtila världen. Upplev dig själv i shamanens anda och få tillgång till Moder Jords hjärta av visdom och kraft. Färdas igenom tidsportarna för att hämta hem kunskap och visdom från de högre dimensionerna av ljus. 

Förena dig med naturens vibrerande värld av harmoni och balans, upplev dig själv vara ett med energivärlden runtomkring dig. Vi lever i den gyllene tidsålderns och stiger tillsammans med vår vackra planet Moder jord in i högre medvetandenivåer. Hela vårt uråldriga energisystem omstruktureras och återaktiveras. När vi är helt i samklang med vår gudomliga natur, genomstrålas vi av alla samexisterande världar och upplever vår sanna storhet. Under kursen får du uppleva djupgående healingsessioner, trumresor, själsresor, mindfulness, helande ceremonier, metoder för ljusrening och energibalansering och mycket mer.

Denna "Shamanska Healingkurs" är en del av healingutbildningen "Ljusarbetarens väg" (steg II). Kursen är fristående och du väljer själv om du vill fortsätta gå hela healingutbildningen. Klicka här

Om du önskar läsa mer om vår längre "Shamanutbildning" Klicka här 


i