Shamantrumma

Res med din shamantrumma in i andra världar

Vi är alla förenade och sammanlänkade med allt levande runtomkring oss. Shamantrumman vibrerar av liv och bär den vackra själsessensen. I livets fantastiska energiväv kommunicerar vi med all levande energi, så även vår trumma. 

Trumman är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa oss resa och färdas igenom tidsportarna in i andra dimensioner. Vibrationerna för oss in i ett djupare medvetandetillstånd där vi kan se, känna och uppleva andra energivärldar, ta emot budskap och hämta hem värdefull kunskap. Trumman och ljudvibrationerna är också shamanens redskap för starkt helande. 

Trummorna är byggda av oss på Avalon Healingcenter på Orust samt i vackra Sacred Valley i Peru - hjärtat av den forna Inkakulturen. Våra Peruanska trummor bär motiv som på olika sätt är kopplade till den Andiska shamanska traditionen.

Dessa vackra instrument bär med sig energivibrationer som binder samman vårt jordiska och kosmiska ursprung. Ren energi från shamanismen där trumman är en viktig gemensam nämnare för många av jordens ursprungsbefolkningar och portalen till den uråldriga visdomen.

Om du känner en längtan efter en shamantrumma blir du guidad till den när det är dags. Ni förenas och får möjligheten att lära känna varandra.

Vi önskar genom shamantrummorna förmedla höga och rena ljusfrekvenser av den oändliga kärleken till deras nya ägare. 

Själsindivid

Varje trumma är en själsindivid, vi har därför tillfälligt gett varje trumma ett namn tills trummorna hittat hem. Lyssna inåt när du sitter med din trumma och be om dess namn. Du kan sedan ha en namnceremoni som för er ännu närmre varandra. Tänk på att undvika att trumma i hjärtat på trumman, mitt i trumman.

Varje shamantrumma är som sagt en egen individ som bär sin egen personliga klang och själssång. Det är denna essens som kommer att prata till dig och guida dig rätt så att ni till slut finner varandra.

Låt ditt hjärta leda dig rätt när du lyssnar in vilken trumma som vill komma till dig. 

Alla trummor kostar 2900 kr inkl. frakt (inom Sverige). Avvakta med betalning tills du får en bekräftelse av oss på att trumman finns kvar. Vi skickar den därefter.

OBS!!! Om du önskar köpa en Shamantrumma kontakta oss via "Kontakta formuläret" för att se om din önskade trumma finns kvar!

Shamantrummor

Star

Motiv med inkakors, orm, jaguar, kolibri och kondor i de fyra riktningarna.

Alpacaskinn, diameter ~40 cm, päls kvar på ramen, byggd i Peru.

Symbolik

Wiracocca: Universums skapare.

Inti: Fader sol. Ljuset. Källan till liv.

Spiralen: Moder Jord - Pachamama - Gaia - Urmodern. Jordning. Mörkret. 

Mama Quilla: Månen

Ormen: Representerar den undre välden. Står för healing och transformation. Den ses också som kundaliniormen, vår urkraft, som ligger ihoprullad vid basen av vår ryggrad. Riktningen Syd.

Jaguaren: Representerar mellanvärlden. Den står för styrka, att vara orädd, trygg, kraftfull. Ett med jorden, ett med anden. Riktningen väst.

Kolibrin: Representerar kärlek, glädje i hjärtat och lätthet sinnet. Riktningen norr.

Örnen/Kondoren: Representerar den övre världen, andevärlden. Högre perspektiv. Riktningen öst.

Inkakorset: Korset står för de fyra riktningarna med hålet i mitten som representation för inkarikets centrum-Cusco ("cosco"), som betyder navel. Korset är uppdelat tre trappsteg runt alla fyra riktningar. "Nordväst" står för de tre världarna; den undre världen (födelsen, döden, Pacha Mama), mellanvärlden (vår värld), den övre världen (Inti, Mama Quilla, stjärnorna, spirit). "Sydöst" står för de tre kraftdjuren Ormen, Jaguarien och Kondoren. "Sydväst" beskriver tre viktiga värden i inkariket; att veta, att arbeta, att älska. "Nordöst" inkluderar tre uppmaningar; stjäl inte, ljug inte, var inte lat. 

Kokablad: En av Moder Jords heliga plantor. Används av q'ero shamaner i ceremonier, ofta tre blad, symbolik för tre kan du läsa nedan, se inkakorset.

Cirkeln: Står för evigheten

Droppen: Formen av en cirkel som står för evigheten. "Vattnet finner alltid vägen" beskriver en fin egenskap.

Korall: Överflöd, rikedom

Kvadraten: Står för de fyra elementen; jord, vatten, eld och luft.

Triangel: Basens två hörn står för dualiteten och toppens hörn för balans.

eng

Kraftfull Shamansk Healingkurs

START

22-24 maj

 Shamanic Cacao Ceremony

"Heartopening & Illumination"

Lör 28 mars

NY START 

 Sacred Love Magic  

 "Divine Feminine Path"

24-26 april

Ettårig   Healingutbildning 

"LJUSARBETARENS VÄG"

START 5-7 juni