Your Headline

Mars 2017Fredag-söndag 31 mars-2 april Healingutbildning "LJUSARBETARENS VÄG" Kurssteg IV Den allomfattande healingutbildning i helandets konst fortsätter för dig som valt att leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst. Utbildningen för djupgående transformation och själslig expansion som möjliggör förverkligandet av din själs högre vision.

Tid: 31 mars-2 april        Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information om nästa kursstart


April 2017
Torsdag 6 april "MANSCIRKEL" på Orust Manscirkeln vänder sig till dig som har en längtan efter att känna en större tillfredsställelse och glädje i livet, till dig som ifrågasätter din livssituation eller kanske redan har förstått att det måste finnas ett annat sätt att ta sig an livet. Manscirkeln är ett forum där män träffas för att utforska det inre av oss själva. Du ger dig in i en läkande och utvecklande personlig process där du väcker upp och förstärker din egen inre kunskap.

Tid: Start 6 april kl. 19.00-ca 21.00        Plats: Henån, Orust


Den 22 april-6 maj "HEALINGRESA TILL PERU"  Amazonas och Heliga Bergen
Välkommen att göra en transformerande healingresa med oss till Peru, en upplevelsebaserad utbildning i naturmedicin och shamanism. Vi reser först till Amazonas regnskog för djupgående healing och rening. Vi beger oss sedan på vandring i de heliga bergen med våra shamaner, där du får uppleva kraftfulla ceremonier enligt shamanska traditioner. Du initieras i de högsta riterna från inkaindianerna och får besöka fantastiska kraftplatser.

Tid: 22 april-6 maj       Plats: Peru, Amazonas och de Heliga Bergen
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Maj 2017Torsdag 11 maj "MANSCIRKEL" på Orust Manscirkeln vänder sig till dig som har en längtan efter att känna en större tillfredsställelse och glädje i livet, till dig som ifrågasätter din livssituation eller kanske redan har förstått att det måste finnas ett annat sätt att ta sig an livet. Manscirkeln är ett forum där män träffas för att utforska det inre av oss själva. Du ger dig in i en läkande och utvecklande personlig process där du väcker upp och förstärker din egen inre kunskap.

Tid: Start 11 maj kl. 19.00-ca 21.00        Plats: Henån, Orust


Lördag 13 maj Transformerande "HEALINGCIRKEL" ljusstund på Orust Nu erbjuds en transformerande healingcirkel under tre timmar denna helgdag. Cirkeln är både för dig som redan utövar meditation eller healing i någon form och för dig som är nybörjare. Du bör ha en längtan eller önskan att gå djupare inom dig själv, för att nå kärnan av ditt inre väsen. En ren transformerande healingresa i ditt djupare inre, som öppnar nya fantastiska dörrar i ditt liv. 

Tid: Lördag 13 maj   kl. 14.00-17.00       Plats: Henån, Orust

Kostnad: 350 kr á 3 tim
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Helgkurs 26-28 maj Shamankurs "SHAMANIC HEALING" healingkurs Shamansk healingkurs för att väcka upp mer av din intuitiva ursprungskraft. Du fördjupar din kunskap om det shamanska helandets konst och får tillgång till kraftfulla healingtekniker som praktiseras på plats. Du få ta del av Shamanens kraftföremål och energiförstärkande verktyg. Trumresor, tonhealing, kanaliseringar och soulretrievals. 

Tid: 26-28 maj        Plats: Henån, Orust

Kostnad: 3800 kr (3dgr)
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Juni 2017Torsdag 8 juni "MANSCIRKEL" på Orust Manscirkeln vänder sig till dig som har en längtan efter att känna en större tillfredsställelse och glädje i livet, till dig som ifrågasätter din livssituation eller kanske redan har förstått att det måste finnas ett annat sätt att ta sig an livet. Manscirkeln är ett forum där män träffas för att utforska det inre av oss själva. Du ger dig in i en läkande och utvecklande personlig process där du väcker upp och förstärker din egen inre kunskap.

Tid: Start 8 juni kl. 19.00-ca 21.00        Plats: Henån, Orust


Fredag-söndag 9-11 juni  Healingutbildning "LJUSARBETARENS VÄG" START Kurssteg 1En allomfattande ettårig healingutbildning i helandets konst, för dig som önskar leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst. Djupgående transformation och själslig expansion som möjliggör förverkligandet av din själs högre vision. Kunskap om mästarhealing, änglahealing och shamansk healing. Transformerande själsresor, kanalisering, meditation, andlig kirurgi, shamanska trumresor, helande ceremonier, mindfulness och mycket mera. 
Tid: 9-11 juni        Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs 


Helgkurs 23-25 juni Sommarretreat "SHAMANIC LOVE RETREAT" OrustVi välkomnar dig till en sprakande kärleksretreat under midsommarhelgen. Du är välkommen att fira med oss på egen hand eller tillsammans med din partner. I en vacker kärleksfull miljö fördjupar du kärleken till dig själv, din partner och andra människor. Självkärleken leder dig djupare in i närvarons portal av acceptans och förståelse. Helgen erbjuder kärleksfull gemenskap, god mat i kärlekens anda och mycket mer.

Tid: 23-25 juni        Plats: Henån, Orust

Kostnad: 1900 kr/pers  (3dgr)
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Lördag 24 juni "HEALINGCIRKEL + SHAMANSK TRUMCEREMONI" på Orust. 
Välkommen till en kraftfull Midsommaraftoncirkel och shamansk trumceremoni tillsammans med oss och våra fantastiska andliga hjälpare, medicinmän och medicinkvinnor. Trumresor och själsresor varvas med sång och dans, där du har möjlighet att resa igenom tidsportarena till andra dimensioner. Välkommen att ta din plats i cirkeln, trumma med oss eller bara njut av "varande". Cirkeln är både för dig som redan utövar meditation eller healing i någon form och för dig som är nybörjare.

Tid: Lördag 24 juni kl. 18.30-ca 21.00       Plats: Henån, Orust

Kostnad: 350 kr á 2,5-3 tim
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Juli 2017
Torsdag 6 juli "MANSCIRKEL" på Orust Manscirkeln vänder sig till dig som har en längtan efter att känna en större tillfredsställelse och glädje i livet, till dig som ifrågasätter din livssituation eller kanske redan har förstått att det måste finnas ett annat sätt att ta sig an livet. Manscirkeln är ett forum där män träffas för att utforska det inre av oss själva. Du ger dig in i en läkande och utvecklande personlig process där du väcker upp och förstärker din egen inre kunskap.

Tid: Start 6 juli kl. 19.00-ca 21.00        Plats: Henån, Orust


Lördag 8 juli  Sommarens "AKTIVITETSDAG" på Avalon HealingcenterVi bjuder in alla som vill vara med och bidra med sin energi till vår fortsatta uppbyggnad av kurscentret. Välkommen till oss för att i glädje och kärleksfull gemenskap hjälpa till. Alla som är med under denna dag är välkomna att kostnadsfritt delta i vår energiförstärkande kvällsceremoni och naturligtvis bjuder vi också på frukt och dricka.
Tid: 8 juli       Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Lördag 8 juli Transformerande "HEALINGCIRKEL" ljusstund på Orust 
Välkommen till en kraftfull healingcirkel tillsammans med oss och alla fantastiska andliga ljusentiteter. Cirkeln är både för dig som redan utövar meditation eller healing i någon form och för dig som är nybörjare. Kvällen erbjuder förstärkande energifrekvenser, en ren transformerande healingresa i ditt djupare inre, som öppnar nya fantastiska dörrar i ditt liv. 

Tid: Lördag 8 juli  kl. 18.30-ca 21.00       Plats: Henån, Orust

Kostnad: 350 kr á 2,5-3 tim
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Augusti 2017
Helgkurs 4-6 augusti Shamankurs "ADVANCED SHAMANIC HEALING" OrustEn fördjupad shamansk healingkurs för dig som vandrar shamanens väg och för dig som önskar stärkar din healingkanal ännu mer. Du får praktisera och kombinera mer avancerade healingtekniker som andlig kirurgi, trancehealing, tonhealing och distanshealing. Ceremoniellt energiarbete genom despachos, eld, helande sång och dans.

Tid: 4-6 augusti        Plats: Henån, Orust

Kostnad: 3800 kr (3dgr)
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Torsdag 10 augusti "MANSCIRKEL" på Orust Manscirkeln vänder sig till dig som har en längtan efter att känna en större tillfredsställelse och glädje i livet, till dig som ifrågasätter din livssituation eller kanske redan har förstått att det måste finnas ett annat sätt att ta sig an livet. Manscirkeln är ett forum där män träffas för att utforska det inre av oss själva. Du ger dig in i en läkande och utvecklande personlig process där du väcker upp och förstärker din egen inre kunskap.

Tid: Start 10 augusti kl. 19.00-ca 21.00        Plats: Henån, Orust


Lördag 19 augusti Transformerande "HEALINGCIRKEL OCH SHAMANSK TRUMRESA" på Orust 
Nu erbjuds en transformerande healingcirkel under tre timmar denna helgdag. Cirkeln är både för dig som redan utövar meditation eller healing i någon form och för dig som är nybörjare. Du bör ha en längtan eller önskan att gå djupare inom dig själv, för att nå kärnan av ditt inre väsen. En ren transformerande healingresa i ditt djupare inre, som öppnar nya fantastiska dörrar i ditt liv. 

Tid: Lördag 19 augusti kl. 18.30-21.00       Plats: Henån, Orust

Kostnad: 350 kr á 2,5-3 tim
Klicka här för mer information och bokning av kurs


September 2017
Fredag-söndag 1-3 sept Healingutbildning "LJUSARBETARENS VÄG" Kurssteg II Den allomfattande healingutbildning i helandets konst fortsätter för dig som valt att leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst. Utbildningen för djupgående transformation och själslig expansion som möjliggör förverkligandet av din själs högre vision.

Tid: 1-3 september        Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information om nästa kursstart


Helgkurs 1-3 sept Grundkurs "SHAMANSK HEALINGKURS" på Orust Shamansk healingkurs för att väcka upp mer av din intuitiva ursprungskraft. Du fördjupar din kunskap om det shamanska helandets konst och får tillgång till kraftfulla healingtekniker som praktiseras på plats. Du få ta del av trumresor, tonhealing, kanaliseringar, mindfulness, själsresor och mycket mer. Helgkursen är fristående men ingår i den ettåriga "Healingutbildningen", för både nybörjare och mer erfarna. Energiförstärkande healingsessioner på distans och kursdokument ingår.

Tid: 1-3 Sept        Plats: Henån, Orust

Kostnad: 4500 kr (3dgr)
Klicka här för mer information och bokning av kurs

Torsdag 7 september "MANSCIRKEL" på Orust Manscirkeln vänder sig till dig som har en längtan efter att känna en större tillfredsställelse och glädje i livet, till dig som ifrågasätter din livssituation eller kanske redan har förstått att det måste finnas ett annat sätt att ta sig an livet. Manscirkeln är ett forum där män träffas för att utforska det inre av oss själva. Du ger dig in i en läkande och utvecklande personlig process där du väcker upp och förstärker din egen inre kunskap.

Tid: Start 7 september kl. 19.00-ca 21.00        Plats: Henån, Orust


Lördag 16 september Höstens "AKTIVITETSDAG" på Avalon HealingcenterVi bjuder in alla som vill vara med och bidra med sin energi till vår fortsatta uppbyggnad av kurscentret. Välkommen till oss för att i glädje och kärleksfull gemenskap hjälpa till. Alla som är med under denna dag är välkomna att kostnadsfritt delta i vår energiförstärkande kvällsceremoni och naturligtvis bjuder vi också på frukt och dricka.
Tid: 16 sept       Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Lördag 16 september Global Healing "HEALINGCIRKEL " TransformationVälkommen till en kraftfull healingcirkel tillsammans med oss och alla fantastiska andliga ljusentiteter. Global Healing Session är både för dig som redan utövar meditation eller healing i någon form och för dig som är nybörjare. Kvällen erbjuder förstärkande energifrekvenser, en ren transformerande healingresa i ditt djupare inre, som öppnar nya fantastiska dörrar i ditt liv. 

Tid: Lördag 16 sept  kl. 18.30-ca 21.00       Plats: Henån, Orust

Kostnad: 350 kr á 2,5-3 tim
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Helgkurs 29 sept-1 okt Shamankurs "SVETTHYDDA & VISION QUEST" OrustVälkommen till Svetthyddeceremoni och Vision Quest under denna helg. Färdas in i den totala närvaron av Moder jord och fördjupa din kontakt med naturen och alla element genom den traditionella shamanska svettyddaceremonin. Upplev djupgående rening och healing under ceremonin och låt dig fyllas med klarhet, insikt och visdom. Efter reningsritualen leds du in i Vision Quest.
Tid: 29 sept - 1 okt       Plats: Henån, Orust Kostnad: 3800 kr (3dgr)
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Oktober 2017
Torsdag 5 oktober "MANSCIRKEL" på Orust Manscirkeln vänder sig till dig som har en längtan efter att känna en större tillfredsställelse och glädje i livet, till dig som ifrågasätter din livssituation eller kanske redan har förstått att det måste finnas ett annat sätt att ta sig an livet. Manscirkeln är ett forum där män träffas för att utforska det inre av oss själva. Du ger dig in i en läkande och utvecklande personlig process där du väcker upp och förstärker din egen inre kunskap.

Tid: Start 5 oktober kl. 19.00-ca 21.00        Plats: Henån, Orust


Lördag 28 oktober Transformerande "SHAMANSK TRUMRESACEREMONI" Orust
Välkommen till en kraftfull shamansk trumceremoni tillsammans med våra fantastiska andliga hjälpare, medicinmän och medicinkvinnor. Trumresor och själsresor varvas med sång och dans, där du har möjlighet att resa igenom tidsportarena till andra dimensioner. Välkommen att ta din plats i cirkeln, trumma med oss eller bara njut av "varande".
Tid: 28 oktober kl. 18.00-21.00       Plats: Henån, Orust

Kostnad: 350 kr á 3 tim
Klicka här för mer information och bokning av kurs


November 2017
Lördag 11 november Transformerande "HEALINGCIRKEL" ljusstund på Orust 
Nu erbjuds en transformerande healingcirkel under tre timmar denna helgdag. Cirkeln är både för dig som redan utövar meditation eller healing i någon form och för dig som är nybörjare. Du bör ha en längtan eller önskan att gå djupare inom dig själv, för att nå kärnan av ditt inre väsen. En ren transformerande healingresa i ditt djupare inre, som öppnar nya fantastiska dörrar i ditt liv. 

Tid: Lördag 11 november  kl. 14.00-17.00       Plats: Henån, Orust

Kostnad: 350 kr á 3 tim
Klicka här för mer information och bokning av kurs


Helgkurs 24-26 november Shamankurs "THE WAY OF THE SHAMAN" OrustUnder kurshelgen fördjupar du insikten om dig själv och ditt unika världtjänande. Du får ta del av shamanism och energimetoder från olika ursprungstraditioner och framförallt uppleva det som är gemensamt för alla shamanska kulturer. I en kraftfull och kärleksfull miljö kommer du få uppleva liv, dans, död och pånyttfödelse. 

Tid: 24-26 november        Plats: Henån, Orust

Kostnad: 3800 kr (3dgr)
Klicka här för mer information och bokning av kurs


December 2017
Torsdag 7 december "MANSCIRKEL" på Orust Manscirkeln vänder sig till dig som har en längtan efter att känna en större tillfredsställelse och glädje i livet, till dig som ifrågasätter din livssituation eller kanske redan har förstått att det måste finnas ett annat sätt att ta sig an livet. Manscirkeln är ett forum där män träffas för att utforska det inre av oss själva. Du ger dig in i en läkande och utvecklande personlig process där du väcker upp och förstärker din egen inre kunskap.

Tid: Start 7 december kl. 19.00-ca 21.00        Plats: Henån, Orust


Fredag-söndag 8-10 december Healingutbildning "LJUSARBETARENS VÄG" Kurssteg III Den allomfattande healingutbildning i helandets konst fortsätter för dig som valt att leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst. Utbildningen för djupgående transformation och själslig expansion som möjliggör förverkligandet av din själs högre vision.

Tid: 8-10 december        Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information om nästa kursstart

Fler kurser under år 2023 kommer att läggas in i programmet längre fram!


Copyright © Avalon Healingcenter 2023

Maj 2021

Magisk "HEALINGRESA TILL PERU"  Amazonas och de Heliga Bergen 

Välkommen att göra en transformerande healingresa med oss till Peru, en upplevelsebaserad utbildning i naturmedicin och shamanism. Vi reser först till Amazonas regnskog för djupgående healing och rening. Vi beger oss sedan på vandring med våra shamaner till Incas heliga berg Pachatusan. Upplev kraftfulla ceremonier enligt shamanska traditioner. Du initieras i de högsta riterna från inkaindianerna. 

Tid: Datum kommer senare       Plats: Peru, Amazonas och Heliga Bergen 
Klicka här för mer information och bokning av kurs

Lördag 12 september 

Ceremoni "SHAMANIC CACAO CEREMONY" Trauma Release

Välkommen till en shamansk Kakao Ceremoni med intentionen av djupgående transformation och frigörande av olika former av trauman. Du kanske har glömt vem du är och levt efter andras förväntningar på dig. Du kanske har stängt av för din sexuella natur... En vacker hjärtöppnande och helande kärleksceremoni med Mästarplantan Kakao. 

Tid: Lördag 12 sept kl. 16.00-ca 20.00       Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs

Shamankurs 25-27 september 

Fördjupning "MASTERING LIFE OF THE ILLUMINATED SHAMAN" Orust

Kursen är för dig som redan vandrar shamanens väg och önskar gå djupare in i medicinen av självuppvaknande, helande och själskraft. Världen av energimedicin kallar dig att öppna upp för din högre medvetenhet ”Jag Är närvaron”. Du färdas igenom drömfångarens mitt för att uppleva portalen av evighet. 

Tid: 25-27 sept      Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs

Retreat 25-27 juni

Kärleksretreat "SHAMANIC LOVE RETREAT" Midsommar på Orust

Välkommen både par och singlar till en sprakande kärleksretreat. I en vacker kärleksfull miljö fördjupar du kärleken till dig själv, din partner och andra människor. Självkärleken leder dig djupare in i närvarons portal av acceptans och förståelse. Ditt hjärta öppnas och harmonin fördjupas i alla dina relationer. Specialerbjudande för denna Kärleksretreat!

Tid: 25-27 juni       Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs

Lördag 19 juni

Expanderande "TALA MED DJUREN KURS" ONLINE

Kursen ger en fantastisk möjlighet att öppna dina sinnen, öka din mottaglighet och hitta tillbaka till förmågan att kommunicera med djur på ett djupare plan genom hjärtats visdom. Du får verktyg att på egen hand kommunicera med dina egna och andras djur, öka förståelsen för djurens beteenden och sätt att kommunicera med dig. Själsresa. meditation och healing erbjuds... 

Tid: Lör 19 juni  kl. 14.00-17.00       Plats: Online 
Klicka här för mer information och bokning av kurs

 Lördag 26 juni

Midsommar "SHAMANIC CACAO CEREMONY" Divine Source Ecstasy

I en kärleksfull Sommarsolståndceremoni guidas du in i hjärtöppnande sfär av extas och omskiftar begränsade program, mönster och beteenden. Du stillar ditt sinne och färdas in i ditt hjärtas glädjefulla dans. Förstärkningar sker av din fysiska kropp, övriga ljuskroppen. Aktiveringar av ursprungs ljuskoder som hjälper dig expandera in i nästa nivå av medvetenhet, att leva mer i hjärtats sfär. Kosmiska portar öppnas för manifesterande av dina drömmar och visioner... 

Tid: Lör 26 juni       Plats: Henån, Orust  
Klicka här för mer information och bokning av kurs

Fredag-söndag 29-31 okt

Grundkurs "TALA MED DJUREN KURS" Expansion 

Kursen ger en fantastisk möjlighet att öppna dina sinnen, öka din mottaglighet och hitta tillbaka till förmågan att kommunicera med djur på ett djupare plan genom hjärtats visdom. Du får verktyg att på egen hand kommunicera med dina egna och andras djur, öka förståelsen för djurens beteenden och sätt att kommunicera med dig. Själsresa, meditation och healing erbjuds... 

Tid: 29-31 okt        Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs

Helgkurs  2-4 september

Transformerande "HEALING RETREAT" ljuskurs Österlen, Ales Stenar 

Shamansk Healing Retreat i vackra Österlen för dig som önskar färdas in i hjärtat av självkärleken och inre mästerskap. Ta del av energimedicin, läror och healingceremonier som bär kraften att förändra ditt liv. Helgen inbjuder till healingspa, högre andliga läror, frekvensmedicin, tonhealing, dna-aktiveringar, stjärnmeditationer...

Tid: 2-4 sept       Plats: Kåseberga - Ales Stenar, Skåne
Klicka här för mer information och bokning av kurs

Fredag-söndag 19-21 jan 2024

Divine Feminine "SACRED LOVE MAGIC" Kurssteg IV

Ettårig utbildning för dig vackra kvinna som önskar kliva in i en mer djupgående intim kärleksprocess med dig själv. Själen kallar dig att hedra den heliga visionen som bor i ditt hjärta, aktivera magin av din urkraft, womben och ledarskapet av det gudomligt feminina. Transformation av din sexuella historia och präglingar i din ancestrala blodlinje. Öppning av nya energikanaler och invigning av den heliga geometriska formen av förkroppsligad feminin livskraft. 

Tid: 19-21 jan        Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs 

Fredag-söndag 1-3 mars 2023

Healingutbildning "LJUSARBETARENS VÄG" Kurssteg IV 

Den allomfattande healingutbildning i helandets konst fortsätter för dig som valt att leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst. Utbildningen för djupgående transformation och själslig expansion som möjliggör förverkligandet av din själs högre vision.

Tid: 1-3 mars       Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information om nästa kursstart

Fredag-söndag 7-9 juni 2023

Healingutbildning "LJUSARBETARENS VÄG" START Kurssteg I 

Den allomfattande healingutbildning i helandets konst fortsätter för dig som valt att leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst. Utbildningen för djupgående transformation och själslig expansion som möjliggör förverkligandet av din själs högre vision.

Tid: 1-3 mars       Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information om nästa kursstart

Helgkurs 4-6 aug 2023

Divine Feminine "MASTERING DIVINE ECSTASY" Path år III START Steg I

En mer avancerad fördjupningskurs för dig som redan gått Divine Feminine Path I och II. Du reser vidare in i utforskandet av womben, kärleken och sexualitetens mysterier, för att accelerera den själsliga expansionens flöde av ren gudomlig extas. Initiering av ren alkemisk kärleksmagi genom transformerande själsresor, ceremonier. Få tillgång till ännu mer av förmödrarkraftens visdom och kunskap...

Tid: 4-6 aug        Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs

Söndag 31 dec - 1 jan 2024

Blue Lotus "NYÅRS RETREAT PÅ AVALON" Sacred Cacao

Välkommen till en magisk Nyårs Retreat hos oss för att i kärleksfull gemenskap avsluta året som varit och medvetet öppna upp för de vackra önskvärda intentionerna för det nya sprakande året 2024. Vår nyårsretreat bjuder på Kärleksfulla möten, Soundhealing bad, Ecstatic dans, Sessioner, Blue Lotus Ceremony and Sacred Cacao, Kanaliseringar och Aktiveringar från högre Ljusdimensioner samt för de som önskar kallbad/isbad, eld och trumdans...

Tid: Sön 31 dec - 1 jan 2024        Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs

Fredag-söndag 1-3 mars 2024

Grundkurs "TALA MED DJUREN KURS" Expansion 

Kursen ger en fantastisk möjlighet att öppna dina sinnen, öka din mottaglighet och hitta tillbaka till förmågan att kommunicera med djur på ett djupare plan genom hjärtats visdom. Du får verktyg att på egen hand kommunicera med dina egna och andras djur, öka förståelsen för djurens beteenden och sätt att kommunicera med dig. Själsresa, meditation och healing erbjuds... 

Tid: 1-3 mars        Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs

Fredag-söndag 12-14 april 2024

Divine Feminine "SACRED LOVE MAGIC" START Kurssteg I

Ettårig utbildning för dig vackra kvinna som önskar kliva in i en mer djupgående intim kärleksprocess med dig själv. Själen kallar dig att hedra den heliga visionen som bor i ditt hjärta, aktivera magin av din urkraft, womben och ledarskapet av det gudomligt feminina. Transformation av din sexuella historia och präglingar i din ancestrala blodlinje. Öppning av nya energikanaler och invigning av den heliga geometriska formen av förkroppsligad feminin livskraft. 

Tid: 12-14 april        Plats: Henån, Orust
Klicka här för mer information och bokning av kurs